Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın cumhurbaşkanlığı vizyon belgesini açıkladığı toplantı başladı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya STK temsilcileri, iş ve spor dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda sanatçı da katıldı.

Toplantı daha önce de Dombra şarkısını da uyarlayan Uğur Işılak’ın Erdoğan için yazdığı yeni şarkıyla başladı. Konuşmasının başında Işılak’a teşekkür eden Erdoğan, daha sonra kendisini bu toplantıda yalnız bırakmayan sanatçılara ayrıca teşekkür etti.
Toplantıya katılan sanatçı ve ünlü isimler arasında Orhan Gencebay, Zerrin Özer, Şahan Gökbakar, Hande Yener, Mustafa Sandal, Kutsi, Berksan, İsmail YK, İzzet Yıldızhan, Hidayet Türkoğlu, Rıdvan Dilmen, Hande Yener, Tanju Çolak, Şafak Sezer de yer alıyor.

Katılımcılar arasında en ilgi çeken ve sosyal medyada en konuşulan isim ise Bülent Ersoy oldu.

İşte o paylaşımlardan bazıları:
-Ne çok yalaka var Yarebbim
-Bülent Esoy mu o?
-İktidara,güce ve paraya tapanlar "sanatçı"denmez dünyada.Onlar popüler sistem yardakçılarıdır.
-Böyle konferans yok Şafak sezer, Şahan gökbakar, Kutsi, İsmail YK. Sanatçı demek marjinal olmak değildir.
-Hepinizi orada gördüm, hepinizi yazdım bir kenara sanatçı bozuntuları
-RTE'nin vizyon toplantısı Bülent Ersoy, Zerrin Özer, Emrah, Doguş, Alişan, Hande Yener vs içeriyormuş. Ümmeti temsil ediyorlardı herhalde..
-İngilizce bilgisi Van Münit Geometri anlayışı Paralel Senin bu entellektüel kültürüne Bülent Ersoy kurban olsun Panpaaa:))
-bülent ersoy'suz bir vizyon belgesi düşünülemezdi, muhafazakar partiyi tebrik ederim
-Aaaa Bülent Ersoy'u gördüm salonda:) Valla gördüm:)
-nerde iş yapamayan yada modası geçen sanatçı varsa hepsi tayyibe sığındı. bakınız uğur ışılak, şafak sezer, mustafa sandal,orhan gencebay vb
Editör: TE Bilisim