Meclis üyesi adayları yaptıkları toplantılar ile hemşehrilerini bir araya getirmeye devam ediyor

Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi iş adamı Rıdvan Çakar yaptığı konuşmada şunları söyledi "Beni bu önemli günümde yalnız bıramyana AK Parti Milletvekili ve genel başkan yardımcısı Mustafa Ataş ,İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Elazığ dermekler Fedarasyonu başkanı Faik İçmeli ,Zeytinburbu Elazığ İş adamları Dernek Başkanı Nazir Güler ve diğer Elazğı sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticilerine teşekkür ederim. 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi son yıllardaki siyasi tarihimin en önemli seçimlerinden birisidir.

Bu seçimlerde bizlere önemli bir görev yükleyen çok değerli büyüklerime teşekkür ediyorum.

Bugün karşınıza AK Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Aday, olarak çıkıyorum.

Allah’ın izni ve Sizlerin desteğiyle inşallah ilçemizde AK Belediyecilik kesintisiz devam edecek.

Bu kardeşinizde sizleri Zeytinburnu Meclisinde temsil edecek. Sevgili Elazığlı hemşerilerim, Sayın Belediye Başkan Adayımız Ömer Arısoy, geçtiğimiz 6 Şubat günü Zeytinburnu ile ilgili projelerini kamuoyuna sundu.

Bizleri heyecanlandıran, Zeytinburnu'nda yaşayan insanların dertlerine çözüm olacak bu projeler Zeytinburnu'nu daha yaşanır daha sosyal bir ilçe haline dönüştürecektir.

Biz Elazığlılar, vatan ve inanç bakımından örnek bir iliz. Elazığlılar olarak yaşadığımız her yere hem kültürel hem de ekonomik katkılar sağlamayı başarmışızdır.

Bugün Elazığlı birçok başarılı sanayici, İş adamı, politikacı ve kanaat önderi bulunmaktadır.

İstanbul'da toplam 250 binden fazla Elazığlı bulunmaktadır. Bunların yaklaşık Dört Bini Zeytinburnu'nda yaşamaktadır.

Aynı zamanda bir o kadarı da burada ticaret yapmaktadır. Bu da bizlerin İstanbul ve Zeytinburnu ekonomisinde ne kadar önemli bir rol oynadığımızı göstermektedir.

Zeytinburnu'nda yaşayan ve ticaret yapan Elazığlı bir kardeşiniz olarak 31 Mart seçimlerinde; Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer Arısoy'a ve Meclis üyeliği için bu kardeşinize desteklerinizi bekliyorum.

Bu çıktığımız kutlu yolda rabbim bizlere zafere ulaşmayı nasip etsin. Rabbim mahcup etmesin. Bugün, buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim ve saygılarımı sunarım" şeklinde konuştu.

Meclis üyesi Adayı Rıdvan Çakar’dan sonra AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Başkan Adayı Ömer Arısoy ve Milletvekilleri de bire konuşma yaptılar.

Elazığlılara hitap eden Başkan Adayı Ömer Arısoy, "Kentsel dönüşümü burada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle yine biz yapacağız.

Kentsel dönüşümü burada bizim dışımızda yapacak hiç kimse yoktur. Bunu hem belediyede 15 yıl çalışmış hem TOKİ'de 2 yıl çalışmış, 2 yıl bakanlıkta üst düzey yönetici olarak çalışmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Başta belediyemiz tarafından başlatılan ama muhtelif sebeplerle yarım kalan iki bölgedeki kentsel dönüşüm uygulamaları dahil olmak üzere, yola çıkılan toplam 5 proje öncelikli olmak üzere mutabakata ve rızaya dayalı, bir yerde yaşayanları yeniden orada yaşamalarını sağlayacak formüllerle insanımızın karşısına çıkacağız" dedi.

Arısoy, "Derdimiz her geçen gün Zeytinburnu'nun daha iyiye daha güzele doğru gitmesidir. Bunu el birliğiyle bütün Zeytinburnu ile birlikte yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın.

Biz bütün gücümüzü, bütün enerjimizi buna tahsis ettik, edeceğiz. Derdimiz Zeytinburnu, aşkımız, sevdamız Zeytinburnu'dur" dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim