Zeytinburnu, ANAP ve DYP'de Görev Yapanlar Bir Araya Geldi  

Zeytinburnu Öğretmenevinde sabah kahvaltısında bir araya gelen eski DYP ve ANAP'ta siyaset yapanlar durum değerlendirmesi yaptı. DP Zeytinburnu ilçe başkanı Temel Yavuz Kotaloğlu yaptığı açılış konuşması ile hükümetin ekonomi politikalarını topa tuttu.Kotaloğlu konuşmasının devamında hep beraber DP'yi daha iyi yerlere getirelim diyerek eski siyasetçilerin ellerini tekrar taşın altına koymalarını istedi.

İstanbul Times Haber Merkezi /ÖZEL HABER

Yıllardır Zeytinburnu'nda DYP ve DP saflarında siyaset yapan Mimar Süleyman Uluocak'ın bu toplantının yapılması için çaba sarfettiği biliniyor.DP ilçe başkanı Kotaloğlu'ndan sonra Söz alan Mimar Uluocak  Anap'ın kurulduğu 1983 yılından günümüze detaylı bir seçim kronolojisi ile katılımcıların hafızalarını tazeleyen Süleyman Uluocak'ın konuşması katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Yoğun Katılım Dikkatlerden Kaçmadı

Zeytinburnu ilçesinde siyaset yapan eski siyasetçilerin yoğun şekilde katılım gösterdikleri  toplantı ilginç sohbetlerle uzun süre devam etti.

DP Zeytinburnu ilçe Başkanı Av. Temel YAVUZ’un yönettiği toplantıda DP İl Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf DİRİL, Rafet AYIK, Mustafa TUTKUN, DYP nin 1984 Zeytinburnu Belediye Başkan adayı ve Eski İl  Yönetim Kurulu üyesi Zülkifar AKTAŞ, DYP 1989 Belediye Başkanı ve milletvekili adayı eski il yönetim Kurulu üyesi Tuncer ARABUL, DYP eski ilçe Başkanı ve 2004 Belediye Başkan adayı İbrahim ŞENCAN; DYP Eski İstanbul İl Gençlik Kolları Bşk.  Edip ÇAMLIGÜNAY, DP Eski İl Yönetim kurulu Üyesi Hayrettin ÖZTÜRK, 1946 DP kurucu üyelerinden  Veli DUMAN, ANAP eski İlçe Başkanı Niyazi DİNDAR, DYP Zeytinburnu eski ilçe başkanları Mustafa KARAGÖZ,  İskender OFLAZ, Necdet SABAY, Mustafa Ali KOÇ, Harun ALTUNBAŞ, İbrahim ŞENCAN, eski yöneticilerden Zekeriya GÜRCÜOĞLU, Mak. Müh. Ömer NALBANTOĞLU, Zekai CIVAK, Necmettin CEVHER, Şevket KORKMAZ, Ayhan ÖZDEMİR, Cengizhan MUTLU, Hüseyin ENÜR, Seyfettin BÜLBÜL, Necati ÜSTÜNDAĞ, Ahmet Nedim TURANLAR, Sait KAFFAF, Ali Rıza YILMAZ, İsmail Hakkı İŞERİ, Fettah BALKAN, İsmail ÖZTÜRK, Ali OK, Mak. Müh. Hasan DÖNMEZ, Arzu ARABUL, Arslan ARSLAN, Ahmet DEMİREL,  Muzaffer OKTA, Arif UYANIK, Hasan SEVİM, DYP ilk kurucu üyelerinden İnş. Müh. Hasan Ali HAYIROĞLU,  ANAVATAN ilk meclis üyeleri mimar Adnan BUR, Besim PARLAKKILIÇ, ANAVATAN İlçe eski yöneticilerden  Harun GÜNEL, Yusuf SARAY, Sedat TEMUR, İlhan AKÇAN, Yücel AKBAL, Nazmi ÇELİK, Mustafa TİREK,  Z.İ.A.D Başkanı Ayhan ÖZSOY, Trakyalılar Dernek Başkanı Saadettin SÖKMEN ve İhsan Mermerci Liseliler Dernek Başkanı İşadamlarımızdan İsmet ÜSTÜNDAĞ, Cengiz ZAFER, Sedat ARSLAN, Mustafa ŞEN, Hüseyin ÇAKMAK, Mimar Osman YILDIRIM, Elek. Müh. Kemal ALTINDAL, Ali TOPALOĞLU, Mehmet DUYMAZ, İlhan KAHRAMAN, Muharrem ERSÖZ, Sait KAFAF, Ahmet MUHÇU, Zeynep TANDOĞAN, Temel BAYRAKTAR,  Bekir HALLAÇ, Zeytinburnu Ordulular Platform Başkanı İnş. Müh. Adem ULUOCAK, Mesudiyeliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, DP İlçe başkanı Temel Yavuz KOTALOĞLU ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan ERGÜL, Ali Rıza YILMAZ, İbrahim ESENDEMİR, Kadir HAKYEMEZ, Atilla PALİT, Sevinç İSKURT AY, Şükrüye KARATAŞ, Fatih ÜNAL, Fahri TURAN, Kemal ÖZTÜRK, Mehmet YILMAZ  Kadın Kolları Başkanı Melek TERLEMEZ ve yönetim kurlu üyeleri ile  daha birçok eski partili ve yerel medya bir araya geldiler.

Yakın gelecekte DP.nin bu toplantıdan ne kadar istifade edeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.Katılımcılarla teker teker ilgilenen Mimar Süleyman Uluocak'ın gördüğü ilgi ise görülmeye değerdi.

Zeytinburnu'nun geleceğini tartışan eski siyasetçilerin  kahvaltılı istişare toplantısı tarafların bir daha buluşalım temennisi ile sona erdi.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)  

Editör: TE Bilisim