Gazeteci yazar Huseyin Çetiner 'in İstanbul Times Tv 'de hazırlayıp sunduğu Gündem programının bu haftaki konuğu DYP İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı VE DYP'nin Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Kemal Abdullahoğlu oldu.

Doğru Yol Partisinin Seçim Çalışmaları

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyleyen Abdullahoğlu, ülkemizde şu anki mevcut seçim döneminde seslerini halka duyuramadıklarını ifade etti.

İstanbul Times Haber Merkezi

Propaganda İçin Milyar Dolarlar Harcıyorlar

Dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan yasaklar ve kısıtlamalar ile karşılaştıklarını söyleyen Abdullahoğlu,diğer 3 partinin milletin parasını savurduklarını iddia etti.Seçim çalışmaları için halkın parası ile propaganda yapan partilere halk sandıkta gereken cevabı verecektir.

Cumhurbaşkanı Sizce Tarafsız mı?

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sizce tarafsız mı? sorusu üzerine hayır kesinlikle tarafsız değil.O ve Davutoğlu aynı partinin sözcülüğünü yapıyor ifadelerini kullandı.

Sizce Başkanlık Sistemi Gelir Mi?

Ortadoğuda da bu tarz tek kişiye yönelik, parlementonun dışlandığı antidemokratik sistemlerin var olduğunu ve bu sistemlerin halka mutluluk getirmeyeceğini belirtti.

Yargıya Nasıl Bakıyorsunuz?


Çetiner’in Ülkemizde yargı bağımsız mı, bu konuya nasıl bakıyorsunuz ? Sorusu üzerine Abdullahoğlu; ülkemizde yargının bağımsız olmadığını ve halkın yargıya olan güvenini % 26’lara kadar düştüğünü söyledi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim