CHP'li başkan ve vekilden şok imza !

CHP'li başkan ve vekilden şok imza !
CHP'li başkan ve vekil bakın hangi kağıdı imzaladı?
CHP'li Belediye Başkanı ve Muğla Milletvekili'nin DHKP/C'li teröristin serbest kalması için düzenlenen destek kampanyasında imza attıkları iddia edildi.

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın ile CHP Muğla Milletvekili Ali Tolga Çandar'ın, tutuklu bulunan DHKP/C'li teröristlere destek kampanyasına imza attıkları iddia edildi.

CHP'li Çandar ve Akaydın'ın hapisten çıkarılması için destek imzası attıkları kişilerin eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk'e suikast hazırlığındayken yakalandıkları öğrenildi.

1.20110709135219.jpg

BU ŞOK OLAY ELMALI'DA YAŞANDI

24-27 Haziran 2011 tarihleri arası Antalya'nın Elmalı ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Abdal Musa etkinliklerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve CHP'nin yeni vekillerinden Muğla Milletvekili ses sanatçısı Tolga Çandar da katıldı.

Etkinlik sırasında stantları gezen CHP'li belediye başkanı Mustafa Akaydın ile CHP Muğla milletvekili ses sanatçısı Ali Tolga Çandar'ın, terör örgütü DHPK/C yanlısı derneğin standına gelerek, tutuklu DHKP/C'lilere destek kampanyasına imza attıkları da böyle görüntülendi;

BAKANA SUİKASTTEN İÇERİ ALINDILAR

CHP'li Çandar ve Akaydın'ın hapisten çıkarılması için destek imzası attıkları iddia edilen kişilerin eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk'e suikast hazırlığındayken yakalandıkları öğrenildi.

Kampanya fönünde kendisi için imza toplanılan kişinin DHKP/C'li Mehmet Ali Uğurlu olduğu görülüyor. Uğurlu'nun tutuklanmadan önce Antalya'da DHKP/C'ye yakınlığı ile bilinen "Özgürlükler Derneği" sorumlusu olarak faaliyetlerde bulunduğu biliniyor.

YANI BAŞLARINDAKİ KİŞİ ÖRGÜTÜN İLÇE SORUMLUSU

Ayrıca fotoğraflarda beyaz tişörtü ile görünen şahsın DHKP/C örgütünün Manavgat İlçe Sorumlusu Muhammed Demir olduğu belirtildi. (İnternethaber)

İşte CHP'lilerin imza atarak destek verdikleri iddia edilen DHKP/C dilekçesi:

Editör: TE Bilisim