Kalabalık ve ilgi had safhadaydı 

CHP.genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının katıldığı Zeytinburnu ilçe örgütünün sokak iftarı muhteşem geçti. Nuripaşa mahallesi Kiler marketin önünde kurulan iftar sofrasında katılıcıların çoğu CHP.genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu daha yakından görmek istemesi dikkatlerden kaçmadı.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

CHP.Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan gazetemize yaptığığı konuşma şunları söyledi  Biz burada 2.000 civarında yurtaşımızı bekliyorduk. Sağolsunlar halkımız genel başkanımızı yakından görmek için buraya akın etti.Şu an burada hedeflediğimiz sayının çok üstünde kişi mevcut hepsine kendim ve partim adına teşekkür ederim dedi. 

CHP.üst düzeyi Zeytinburnu'ndaki sokak iftarındaydı 

CHP.Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iftar saatine yarım saat kalan pikniğin yapıldığı sokakağa giriş yaptı. Aracında ,Gürsel Tekin,Zezgin Tanrıkulu,Umut Oran,Bihlun Tamaylıgil ile birlikte gelen Kılıçdaroğlu ile tokalaşmak isteyen partililer adeta birbirlerini ezecekti.

Bakırköy Belediye başkanı Ateş Ünal Erzen, Kartal Belediye başkanı Dr.Altınok Öz, Çatalca Belediye başaknı Cema Kara,Eski Zeytinburnu Belediye başkanı Dr.Adil Emecan ,eski Gaziantep Belediye başkanı Celal Doğan,CHP. İstanbul  milletvekilleri Faik Tunay,Aydın Ayaydın ve çok sayıda CHP.kurmaya sokak iftarına katıldı.

Fedakar CHP.liler


CHP.Grup başkan vekili Ercihan Ekşi'nin ikramı olan iftar yemeğinin organizesinde canla başla çalışan CHP.Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan,meclis üyeleri İlkay Biber ,Yaşar Dindar,İsmail Terzi ve Hasan Hüseyin Üsküdar partinin başarısı için ellerinden geleni yaptı.

İftardan notlar 

CHP.İstanbul il başkanı Oğuz Kağan salıcı ile  aynı masaya oturan Kemal Kılıçdaroğlu'nunyanında Zeytinburnu müftü yardımcısı oturdu. İftardan önce Kur'anı kerim okuyan müftü yardımcısı iftarın açılamsıdnan sonrada  yemek duası yaptı. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki siyasiler hiç bir konuşma yapmadan yoğun izdiham arasında vatabdaşlarla selamlaşarak sokak iftarından ayrıldı. Zeytinburnu Esanf odası  başkanı Tacettin Akdağ'ın Gürsel Tekin ile görüşmek istemesine engel olmak isteyen Meclis üyesi İsmail Terzi'yi gören Tekin bırakın gelsin sözü ile Akdağ,Tekin ile hasbihal etti.CHP.Zeytinburnu Belediye meclis üyesi İlkay Biber bir süre Genel başkan Kılıçdaroğluile görüşerek Sümer mahallesinde yapılan kentsel dönüşüm odaklı konutlar ile alakalı yapılan hatalı uygulamalar hakkında sözlü ve yazılı bir bilgi sundu.

Gazetemiz Ankara temsilcileri Neşe Özcan ve Reşat Kuşçuoğlu'nun iki kez söyleşi yaptıkları CHP.istanbul Milletvekili Faik Tunay Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'e yakın  ilgi ve alakalı göterdi.

Binlerce kişinin katıldığı CHP.Zeytinburnu ilçe örgütünün sokak iftarında hiç bir sorun olmadan vatandaşlar iftarlarını yaparak mutlu bir şekilde alandan ayrılamsı ilçe başkanı Metin Doğan ve diğer yöneticileri memnun etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 


Editör: TE Bilisim