Açılış Konuşması ilçe başkanı Metin Doğan’dan

CHP Zeytinburnu ilçe ilçe başkanı Metin Doğan yüzlerce partiliye hitaben yaptığı konuşmada  hem yerel de hem de genelde Ak Parti iktidarını yerden  yere vurdu. Doğan gün gelecek FETÖ terör örgütünü bu ülkenin başına bela eden AKP iktidarı yargıya hesap verecek. Allah ve halkımız bizi af etsin demekle bu işler olmaz diyen Doğan  Ak Partiyi sert ifadelerle eleştirdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu 


CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu Şeriat Uygulansaydı "AKP"genel merkezi Çolaklarla dolup taşardı iddiasında buundu 



CHP İstanbul Millevekili Aykut Erdoğdu CHP süslü salonlarda değil bugün burada yaptığımız salon toplantılar sık sık bir araya gelerek  nerede eksiğimiz var nerede hatamız gibi konuları seçim gündeme gelmeden çalışalım. Biz inanırsak iktidar oluruz.


İl başkanı Cemal Canpolat Örgüt ‘ ün Yüreğine Su Serpti


CHP İstanbul  il Başkanı Cemal Canpolat Zeytinburnu örgütüne yaptığı konuşmada şunları söyledi “İstanbul İl başkanlığı olarak İstanbul’da yaptığımız  anket çalışmalarında mevcut 14 ilçe belediye başkanlığımızı  korumak  kaydı ile planlı çalışmamız şartıyla en az 12 yeni ilçede belediye başkanlığını  kazanacağız. Şimdi merak ediyorsunuz bu ilçeler hangileri  diye hemen bazılarını size söyleyeyim.  Üsküdar, Beykoz, Çemeköy, Küçükçekmece, Eyüp başta olmak üzere 12 yeniş ilçede belediye başkanlığını alacağız. Bu 12 yeni ilçe belediyesi demek Büyükşehir’inde CHP li olması demektir.

İBB Ak Parti Grubunda 75 Tane FETÖCü meclis üyesi Var  AKP bunları değiştirmeye kalkarsa  yeni gelecek olan meclis üyelerinden 45 tanesi CHP li olacak. Bundan korkulduğu için alt sıradaki memurları görevden almaya devam ediyor dedi.

Canpolat AKP için geri sayım başladı İstanbul’dan 1994 de düştük yine buradan kalkacağız  dedi

CHP il başkanı Cemal Canpolat 1994 de İstanbul Büyükşehir Belediyesini Kaptırdık.22 yıldır alamadık ama ilk yapılacak yerel yönetim seçimlerinde İBB yi de alarak Türkiye de iktidar olacağız dedi. 

İl başkanı Canpolat’ın motivasyonu yüksek konuşması solonu hınca hınç dolduran yüzlerce partili il başkanını ayakta alkışladı. Canpolat sözlerini aslında buraya geliş amacım sizi dinlemekti ama bu sefer olamadı lakin en yakın zamanda ilçe merkezinde bir araya gelerek hepinizi teker teker dinlemek isterim dedi.

Kaynak:    İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)             

 

 

                

Editör: TE Bilisim