Dernek başkanı Suat Sarıkaya kısa bir selamla konuşması yaparak Veli Ağbaba,'ya 31 Mart 2019 CHP Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Dr.Adil Emecan'a ve CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan,beraberinde bulunan CHP Fatih belediye Meclis üyeleri ve Malatyalı hemşehrilerinşn ramazan bayramını kutladı.

Akabinde Dr.Adil Emecan ve CHP ilçe başkanı Metin Doğan'da kısa bir selamlama konuşması yaparak dernek başkanı ve yönetcilerine ev sahiplğindne dolayı teşekkür ettiler.

Genel başkan yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba aynı sandıkta 4 pusulanın üçünde sorun yok ama AKP'nin kaybettiği İBB de sorun var öyle mi ? Bizim buna inanmamız bekliyorlar.Buna 5 yaşındaki çocuk dahi inanmaz.

Biz zaten buna inanmıoyoruz ama AKP manipülaysın yaparak kendi seçmenine karşıda yanlış yapıyor. 31 Mart seçiminde İmamoğlu'nun kazandığı net ve açık iken AKP 'nin baskıları sonucu seçim sadece İBB için iptal oldu.

Bu halk daima haksızlığa uğrayaın yanındadır. Hep beraber göreceğiz seçmen bu antidemokratik uygulama için AKP ye altında kalkamayacağı bir hesap ödetecektir.

Sizlerden ricamız sadece vicdanınızın sesini dinleyin o size ne yapmanız gerekeni söyleyecektir.

Veli Ağbaba bir çok konu hakkında hemşehrilerine bilhiler verdi. Sorulan bütün sorulara anlamlı ve anlaşılır cevaplar vererek bir çok kişinin kafasındaki endişeyi giderdi.

Ziyaret gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'in yazmış olduğu Malatya Kitabını Veli Ağbaba'ya imzalaması ve hatıra fotoğraflarının çekimi ile son buldu.

Kayanak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim