CHP Başakşehir İlçe Örgütü  Kongre Çalışmalarına Başladı

Başakşehir ile ilgili yayıny yapan gazete ve intrente sahip ve çalışanları ile kahvaltılı basın toplantısı yapan CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat kongre ile % 50 yenileneceklerini söyledi.

Gençlik ve Kadın Kollarında Yenilenerek Güçleneceğiz

Yapılacak olan genel seçime güçlü bir kadro ile girmek istedikleri için oluşturulacak olan yeni ilçe yönetim kurulu üyelerinde dikkatli davvranacaklarını ifade eden Karabat demografik yapı ve diğer bir çok özelliği göz  önünde bulundurarak toplumun genelini kucaklayacak ciddi bir liste oluşturmak için örgütümüzün her kesiminde görev alan arkadaşlarımızın fikir ve önerilerine göre bir yönetim listesi oluşturacaklarını ifade etti.

Uysal Sadece Pankart Çalışması Yapıyor İddiası

CHP Başkşehir ilçe başkanı Özgür Karabat basın mensupları ile birlikte yaptığı kahvatılı toplantıda Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın seçimden bu yana geçen sekiz aylık süre içinde kayda değer ciddi  herhangi bir çalışma yapmadığını iddia etti.Konuşmasının devamında Başakşehir'in Başaekşehir'den değil başka yerlerden idare dildiğini ifade den Karabat başkan'a tanıdığımız sürenin sonuna geldik.Bu aşamadan sonra yargı da dahil her türlü yasal ve kanuni haklarımızı kullnanacağız dedi.

Bir Belediye Başkanı Kendisine Soru Soran Meclis Üyelerine Bilgi Edinme Hakkını Kullan Diyemez

CHP belediye meclis üyeleri olarak arkadaşlarımız en basit sorularına bile cevap alamıyorlar.Bazı müdür ve idareciler soru soran CHP meclis üyelerine "Bilgi Edinme Yasasından"yararlanın diyebiliyorsa burada belediye başkanından talimat aldıkları her halinden belli oluyor.Belediye'nin dolayısıyla halkın hak ve menfaatlerini korumak olan meclis üyelerinin sorduğu en basit sorulara bile cevap vermekten imtina eden bir belediye yönetiminin Başakşehir'e verebileceği hiç bir şey yoktur diyen Karabat Uysal başakşehir!'i hiç iyi yönetemiyor.

Uysal Halktan Kopuk

Mevlüt Uysal'ın seçimden bu yana yaptığı çalışmaları merak ediyorum.Açıklasın bakalım.Bakın CHP olarak bizim Çatalca Belediye başkanımız günlük olarak neler yapacağını ve hangi saate nerede olacağını internette duyurarak şeffaf bir yönetim sergiliyor.AKP'li hangi belediye başkanı günlük çalışmalarını internet ortamında kamuoyu ile paylaşıyor ? benim bildiğim hiç birisi.

Toplantıda CHP'den Kimler Vardı ?

Başakşehir Belediye meclis üyeleri Bektaş Ulusan,Kazım Özeren ve ilçe eğitim sekreteri emekli ilköğretim müfettişi Cemalettin Kaya katılmıştı.Her üç katılımcı da CHP' nin Başakşehir'de ilk seçimde birinci pari olacaklarına andıklarını Söylediler. 29 Mart seçim öncesi ilçe başkanı Özgür Karabat olsaydı Başakşehir'de seçimi CHP kazanabilirdi diyen her üç katılımcı da Özgür Karabat'ın çalışma temposunu çok takdir ettiklerini ifade ettiler.İlçe başkanları çalışırken meclis üyeleri  olarak bizlerin yerimizde rahat oturması şık olmaz.

CHP Başakşehir'de Yapılan Yanlışları Yargıya Götürmeye Hazırlanıyor

CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat AKP zihniyeti kanun nizam ve muhalefet olarak bizim hak ve yükümlülüklerimizi bilmediği veya bilmek istemediği için bizde bu haklılığımızı yargı ile tescil etmek üzere bundan sonra yargıya da gideceğiz dedi.

Basın Mensupları Ne Dedi ?

Toplantı'ya katılan bir çok basın mensubu Uysal iktidar partisinden Başkan olarak seçildi.29 Mart'tan bu yana sekiz ay geçti.Belediye başkanı eğer Başakşehir ile alakalı yayın yapan gazete,haber portalı veya STK lar ile  henüz bir şekilde bir  arya gelmemişken CHP Başakşehir ilçe  başkanı olarak bizi en az dört kez bu tür kahvaltılı toplantılarda bir araya getirdiniz gerek belediye başkanı gerekse AKP ilçe başkanı  Ahmet selim Köroğlu seçimden sonra basın mensupları ile bir araya gelmekten kaçınmasına karşın sizin sürekli basın ve hakla iç içe olmanızı ne bağlıyrısunuz sorularına Karabat şu cevabı verdi."... Bizim basından ve halktan korkumuz olmadığı için her fırsatta bir araya geliyoruz..Belediye başkanı Mevlüt Uysal sizi kabul etse ve sizde çok basit bir soru olan sayın başkan geçen sekiz ay süresince neler yaptınız diye bir soru sorsanız size vereceği cevabı olmadığı için sizinle bir araya gelmek istemiyor olay bu kadar basit.

CHP Kongreye Gidiyor  

Yapılacak genel seçime güçlü bir kadro ile girmek isteyen CHP Başakşehir ilçe örgütü kongre sürecini en demokratik şekilde uygulamak için kolları sıvadı.Mahalle delege seçim sandıkları kuruldu.Her mahalle kendi delegesini belirleyerek ilçeye mahalle delegesi  verereke gerçek bir demokrasi uygulaması yapacaklarını söyleyen ilçe başkanı Özgür Karabat amaçlarının Başakşehir'in geleceği için çalışmak olduğunu vurguladı.

 

Editör: TE Bilisim