Kaymakam Haberim Yok Diyor Böyle Bir Şey Olurmu ?

Bir süre önce Akşam Gazetesinin yaptığı haberde Kaymakamlık tarafından yazılan dilekçe ile Kaymakam'ın oturacağı Villa kirasının Belediye tarafından ödenmesi  talep ediliyor.Ve Talebe olumlu cevap verilerek aylık 2.500 TL villa kirası ve 500 TL lik aidatın da belediye tarafından ödeneceğini ifade edildiğini yazdı.

Kaymakam Odabaş ilk gün yaptığı açıklamada kaymakamlık tarafından belediyeye dilekçe verilip verilmediğinden haberi olmadığını ifade ettmişti. Akşam gazetesinde çıkan bu iddia doğruysa o zamanda Beylikdüzü kaymakamlığında işler kaymakam'ın bilgisi dışında yapılıyor anlamı çıkar ki bu da özür kabahtten büyüktür anlamına gelir. 

Konut Sadece Biraz Lüks Büyütmeyin

Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun bir tarafta CHP adayı Dr.Vecdet Öz'ün 29 Mart 2009 seçimlerinin sonuçları ile alakalı yargıda hakkını araması ve olmulu kararlarında çıkması başkan Uzun'un canını sıkmıştı. Bu sıkıntı bitmeden belediye'nin meclis kararı ile 2.500 Liralık kira ve 500 TL lik aidat için Akşam Gazetesinde bir kaç gündür gündeme gelen habarlerden dolayı Belediyelerin Kaymakamların kirasını ödemesi etik mi değil mi tartışmalarını da beraberinde getirdi. Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun'un bir çok belediye aynı şeyi yapıyor.Bu olayda o kadar da büyütülecek bir konu değil sözleri de halk arasında başka belediyelerin yanlış yaptığı bir işi bizim başkanımız da yapmak zorudna değil. dediler. 

İl Özel İdaresinin 27 Konutu var Kaymakam Villa istiyor İddiası

Beylikdüzü'nde yaşanan bu olaylar ilçenin en üst mülki idare amirinin kendi cebinden bedelini ödemek yerine bu faturayı başka bir kamu kuruluşuna yüklemesi etik karşılamıyor. Kaymakam Odabaş bir an önce şaibelerle dolu olan bu viladan çıkıp kamuya ait dairelerden birisine taşınması hem kendisi için hem de Beleidye başkanı için hayırlı bir sonuç doğurur.

İstanbul Times Gazetesi olarak Beylikdüzü  halkına bu olayı sorduk % 95 'i yapılanın etik olamdığını söyledi. İlgililerin alacağı kararlara göre biz de işin peşini bırakaymacağız.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim