2009'da yarım kalan iş  2014'de tamamlanacak 

Ak Parti’nin 29 Mart 2009 seçiminde 4 tane kontejan ve 20 tanede listede meclis üyesi çıkarması üzerine  meclis dışı kalan Abdülhamit Sarıcan 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde tekrar Ak Parti’den meclis üyesi aday adayı oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber   

Abdülhamit Sarıcan
, Sarıcan Tekstil’in kurucusudur.“Little One”  markası ile Zeytinburnu’nda  tekstil ürünleri piyasasında önemli bir yeri olan firmanın kendi markası ile yurt dışı ve yurt içi satış yaparak ülkeye ciddi oranda döviz girdisi sağlıyor.

13 Aralık 2013’de Belediye Başkanları ve çok sayıda seçkin davetlinin açılışını yapacağı çok katlı mağazasının açılışı için gazetemizi ve televizyonumuzun davetiyesini vermek özere bizzat kendisi ve Ak parti Zeytinburnu İlçe yönetim kurulu üyesi Mehmet Zeki Sarban ile birlikte Gazetemizin ve televizyonumuzun kurucusu Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner ile Zeytinburnu'nun siyasi ve ticari yapısını konuşan Abdülhamit Sarıcan ‘ın ilçe ile alakalı deneyimi ve bilgisi Zeytinburnu kitabının da yazarı olan Çetiner'in dikkatinden kaçmadı. 

Hüseyin Çetiner'de ziyaret nedeni ile birlikte uzun süre siyaset yaptıkarı arkadaşı  Mehmet Zeki Sarban ile birlikte kendisini ziyaret eden iş adamı ve Meclis üyesi aday adayı Abdülhamid Sarıcan'a hem yeni açacakları çok katlı mağazasının hem de 2009 yerel yönetim seçimlerinde aday adayı olduğu belediye meclis üyeliğinin de hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Çetiner 13 Aralık 2013 Cuma günü yapılacak olan açılışa ekip olarak katılacaklarını ifade etti.

Abdülhamit Sarıcan Kimdir ?

Abdülhamit Sarıcan 1963 yılında Erzincan Kemah’ta doğdu. 6 Yaşında iken 1969 yılında Babası Zeytinburnu’na taşındı o günden bu yana Zeytinburnu’nda yaşayan Sarıcan  Galatasaraylı İş Adamları (GİSİAD)derneği üyesi ,ve Galatasaray Spor Kulubü Kongre üyesi olan İş adamı Sarıcan İş aleminde Zeytinburnu’nun yaptığı katkıları bu seferde Belediye Meclis üyesi  olarak vermek istiyor.

İstanbul Times Gazetesi,Zeytinburnu Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv olarak da Abdülhait Sarıcan’a hem yeni çok katlı mağazasında bol ve bereketli kazançlar dilerken Meclis üyeliği aday adaylığının da adaylık ile sonuçlanmasını temenni ederiz.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim