Ünver ile yola devam sinyali

2008'de ilçe başkanı olan Bahattin Ünver girdiği tüm seçimleri başarılı bir şekilde geride bırakmıştı. 

Ak Parti çalışma ve başarıyı baz aldığı için ilçede ürerilen bazı dedikoduların ilde karşılıl bulacağı hesaplansada son gelen bilgilere göre il başkanı Aziz Babuşçu'nun bu tür sözlere göre hareket etmeyeceği biliniyor.

Başka adayın çıkıp çıkmayacağı belli olmayan kongrenin tarihi 22 Ocak

Zeytinburnu Ak Parti teşkilatı içinde değişik sebeplerden dolayı sistem dışında kalan bazı teşkilat mensuplarının aday çıkaracağız söylemi dışında bugüne kadar açıkça ben adayım diyerek delege ile temasa geçmiş net bir adayın olmadığı Zeytinburnu'nda gözler kongrenin yapılacağı 22 Ocak Pazar Saat 15.00'a kilitlenmiş durumda.


Ak Parti de temayül sonuçlarını açıklama geleneği yok  

Bazı ilçelerde yapılan temyül yoklaması Zeytinburnu'nda da yapıldı.6 Sorunun sorulduğu temayül'de katılımcıların ne tür cevaplar verdiğini sadece il başkanı ve
kongre sürecini yöneten ekip dışında kimse bilmiyor.

Ancak il başkanının Bahattin Ünver ile yaptığı görüşmede seninle yola devam edeceğiz  sinyalinden sonra temayülde teşkilatın desteğini aldığı şeklinde yorumlandı.


Bahattin Ünver İstanbul Times'a kısa bir açıklama yaparak il teşkilatımız bize ne talimat verirse ona göre hareket ederiz dedi  

Bahattin Ünver, Murat Aydın ile birlikte İl başkanları Aziz Babuşçu ile yaptığı görüşmede döner dönmez yak üstü İstanbul Times muhabirine yaptığı açıklamada partimizde görev istenmez verilir.Sayın il başkanımız Aziz Babuçu Zeytinburnu ile alakalı bazı konularda istişare etmek üzere belediye başkanımız Murat Aydın ve beni il başkanlığına davet etti. Yaptığımız kısa istişare'den sonra partimizi gelecek yerel yönetim seçimlerinde güçlü bir şekilde iktidara taşıyacak kadroları tespit etmemi benden istedi diyerek görüşmenin ip uçlarını vermiş oldu.
  

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim