Aziz Babuşçu etrafımızda ekonomik kriz varken ve bir çok komşumuz savaşın içinde iken Ak Parti'ye oy vermemek hainlikle eş değer bir durumdur dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe danışma meclisinde önemeli konulara değinen Aziz Babuşçu CHP kendisine has yaşanları bil  üretmekten aciz. Haydar Baş'ın seçim vaadin de rakamları değiştirip noter'e giderek millete söz verdşklerini söylüyorlar. Millet size güvenseydi noter'e gerek görmezdiniz dedi.

Haberin davamı yazılıyor

Tanıtım ve Medya'dan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya'nın başarılı bir şekilde divan başkanlığı yaptığı Nisan ayı danışma meclisinde açılış konuşmasını tecrübeli ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptı. Ünver konuşmasına "Uzun süre başarılı bir şekilde il başkanlığımı yapan Aziz  Babuşçu için bugün milletvekili adayımızda olsa ben yinede de kendisine il başkanım demek isterim. Bundan tam 100 yıl önce bizlerin bugün rahat yaşaması için canları vererek şehit olan 400 bin dedemize hep beraber bir fatiha okuyalım dedi. Ünver İl başkanımız ve İstanbul 2.bölge milletvekili adayımız Aziz Babuşçu'nun konuşacağı şeyler daha fazla olduğundan ben konuşmamı kısa kemsek isterim diyerek sahneden indi.

Murat Aydın yeni yaptırdığı anket ile alakalı bilgi verdi

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın daha bugün sonuçlarını aldığım bir anketimiz var.Burada hangi partinin iktidar olmasını istersinzi dediğimiz zaman % 64'ü Ak Parti diyor. Ama bize oy vereceğini söyleyen kişilerin oranı % 64 değil diyerek,bana kızan,Hasan'a kızan Mehmet'e kızan partimize oy vermeyeceğini söylüyor ama yinede partimizin iktidar olmasını isteyenlerin oranı % 64 çıkıyor.
Ak Partinin Zeytinburnu'nda alması gereken oy oranının % 64 olması halinde kendilerini başarılı olarak görebileceklerini söyleyen başkan Murat Aydın kendisi dahil herkesin canla başla gece gündüz çalışması halinde bunun mümkün olabileceğini iddia etti. 

Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan yardımcısı Habibe Çiftçioğlu Başer'de yaptığı konuşmada Aziz Babuşçu ile birlikte çalışmış olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum.Ben il başkanımızdan çok şey öğrendim.Ondan istifade etmek için konuşmayı kısa kesip hep birlikte Sayın eski il başkanımız ve yeni milletvekili adayımız Sayın Aziz Babuşçu'yu dinleyelim diyerek sözlerini tatamladı.

Aziz Babuşçu,CHP kendisine özgü yalan bile söyleyemiyor,HDP'de gerçek maskesini gizliyor 

E
ski il başkanı yeni Milletvekili adayı Azi Babuşçu öncelikle Ak Parti'nin  ülke için yaptığı önemli icraarlerini anlatan Babuşçu daha sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun % 35 ile iktidar olabileceğini iddia etmesi doğru değil. Emekli'ye 2 maaş ikramiye vereceğini söylemek için Noter'e gidip taahüt yapıyor.
CHP'de eylem ve söylem birliği yok yaptıkları tek şey halkın kafasını karıştırmaktır dedi.  MHP ise terör üzerinde pirim yapmanın gayretinde diyen Babuşçu,Ak Parti'nin başarını çekemeyen bir çok kimse bu sefer'de HDP.ye bel bağladı. Dış destekli bu kumpası yapanlar CHP'nin 5 puan,MHP'nin ise 2/3 puan arttırmasının kendilerini tatmin etmeyeceğini ifade ederek kemik oyu % 6.5 olan HDP'nin % 3.5 veya 4 puan alması halinde partinmizin vekil sayının düşeceğini idda eden ir kesim var. Bunlar bu seçimde bütün umutlarını HDP 7 Hazirfan'da barajı aşmalı. Şeklinde  iç ve dış düşmanlar tarafından partimize çok baskı var diyen Babuşçu bir çok konuyu anlattı.


Editör: TE Bilisim