İl başkanlığının düzenlediği basın toplantısına AK Parti İl başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İlçe belediye başkanları, Ak Parti ilçe başkanları, Kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

 İstanbul Haber Merkezi:Özel Haber

 Düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan, İl Başkanı Aziz Babuşcu,’’halk iradesini ortaya koyarak Tercihini yapmıştır. Recep Tayyip Erdoğan ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olarak milletin başına gelmiştir. Türkiye de yeni bir dönem açılıyor. Devlet ile Millet’in iç içe geçtiği ve kaynaştığı bir dönem olacak. Türkiye 2023 hedeflerine doğru daha emin ve kararlı bir şekilde ilerliyor. Sadece Türkiye için değil bütün Dünya için ezilmiş mazlum insanlar için yeni bir dönem başlıyor.’’şeklinde konuştu

 ‘’MUHALEFET BAŞARISIZLIKTAN DERS ÇIKARMALI’’

 Gündeme dair birçok konuya değinen Babuşçu, ‘’Muhalefet partileri artık başarısızlıklarından ders çıkarmalı ve milletin iradesine saygı duymalıdır. Ak partiyi karıştırma peşinde olanlar bunu başaramayacaklar. Bunlara en iyi cevabı halk veriyor. Türkiye’yi çok ileri noktalara götürmek gibi bir derdi olmayanlar Ak partinin önünü tıkamak istiyorlar ama başarılı olmadılar ve olamayacaklar’’ifadelerinde bulundu.

 BABUŞÇU: PARALEL YAPIYLA MÜCADELEEYE DEVAM EDECEĞİZ

 Babuşcu, basın toplantısında "Siyasetle ilgilenmiyoruz diyenler ihsan-ı ekmel diyerek insanlara baskı kurmaya çalıştılar. Devlet içinde devlet kurmaya çalışan paralel yapıya boyun eğmedik, eğmeyeceğiz." Dedi. Babuşçu, Paralel yapı denince sıradan kendi halinde yaşayan inanları kast etmediklerini ve o insanlara diyecek bir şeylerinin olmadığını vurguladı. Ancak Devletin milli Güvenliğini tehdit eden Ülkenin Başbakanını, Cumhurbaşkanını, Genelkurmay başkanını dinleyenlerle mücadelelerinin devam edeceğini ve müzakerenin asla söz konusu olmayacağını belirtti.

 Ortak irade’nin Davutoğlu’nu seçtiğine dikkat çeken Babuşçu,27 Ağustos’tan sonra yeni bir Türkiye ile karlşı karşı olunacağını ve Türkiye’nin büyüme hızının devam edeceğinin altını çizdi.

 

Editör: TE Bilisim