Başakşehir Aday Adayı Zengini 

Seçime girecek ve mecliste grup oluştruracak kadar milletvekili çıkaran partilere Başakşehir'de büyük ilgi. MHP eski Başakşehir ilçe başkanı Aytekin Horasan 'da MHP'den İstanbul 3.Bölge aday adayı oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi/ Özel Haber

İlçe başkanı olduğu dönemde yaptığı özverili çalışmaları ile dikkat çeken Aytekin Horasan MHP genel merkezine giderek İstanbul 3.Bölge için aday adayı olduğuna dair dosyasını teslim etti.

Aytekin Horasan'ın Hedefleri...

Aday adaylık başvurusunu yaptıktam sonra gazetemize hedeflerini açıklayan Horasan Şunları söyledi"
Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olarak, şimdiye kadar çeşitli kademelerinde görev yaptığım partimi layıkıyla temsil etmeye çalıştım. Bundan sonraki süreçte de partimi Meclis çatısı altında temsil etmek, partimizin başarısını yükselterek Yüce TÜRK Milletine hizmet etmek. Türkiye Cumhuriyetinin Aydınlık ve güçlü geleceği için çalışıp projeler üretip Ülkemi ve Türk Milletini dünyanın en refah ve huzurlu toplumları arasına sokmak için gayret göstermek. Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan ve 1000 yıldır devam eden kardeşliğimizi sürdürmek,son yıllarda milletimin etnik olarak bölünmesi için çabalayan iç ve dış mihraklara ,siyonistlere karşı mücadele etmektir. Nasıl ki yıllardan beridir, Türk kahvesini milletçe hep beraber içiyorsak,kürt böreğini milletçe hep beraber yiyorsak bu geleneği devam ettirmek yine ortak geçmişimiz gibi ortak geleceğimizi de beraberce yapmak için çalışmaya gayret edeceğiz. Ülkemizdeki haksızlık yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele etmektir diyen Aytekin Horasan güçlü ülke güçlü millet için çalışacağını ifade" etti.

Hep ülkeye hizmet eden işlerin içinde oldu 

1987-1997 Yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğünde Özel Harekat Polis Memuru olarak,başta Güneydoğu Anadolu Bölgemiz olmak üzere çeşitli illerde görev yaptım. Defalarca maaşla taltif olmak üzere teşekkür ve takdir belgelerim mevcuttur. İstanbul'da yapılan HABİTAT zirvesinde takdir belgesi aldım. MHP İl Başkanlarımızdan teşekkür plaketleri aldım. Turizm sektörüyle ilgili bir çok taltif ve teşekkür, takdirlerim mevcuttur. 2004 yılında Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanan Kardeşlik Köprüsü Projesinden dolayı Milli Eğitim Bakanlığı ve Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğün den aldığım teşekkür belgelerim vardır.

İş hayatı helal rızık üzerine kuruldu 

HORASAN TURİZM Emlak Otomotiv Tekstil Gıda San.Dış Tic.Ltd.Şti. Firma Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktayım. Turizm, taşımacılık alanında 1995 yılından beri faaliyet gösteren firmamızla taşımacılık sektöründe, Dünya ölçeği kalite ve standartlarında insan nakil ve taşımacılığının yapılması konusunda bir çok Ulusal ve Uluslararası konferans ve seminerlere katılarak kendisini geliştirmeye çalıştı.

Siyasi Bilgi ve Deneyim

2014-30 Mart Yerel Seçimleri Belediye Başkan Adaylığı MHP Erzurum Horasan Belediye Başkan Adayı

2009-İlçe Başkanlığı MHP Başakşehir İlçe Başkanlığı(30 Mart yerel seçimler dolayısıyla aday olmam sebebiyle istifa ettim)

2009-29 Mart Yerel Seçimleri İl Genel Meclis Üyeliği Adaylığı MHP Başakşehir İl Genel Meclis Üyeliği Adaylığı

2003-2009-Teşkilat Başkanlığı MHP Küçükçekmece Teşkilat Başkanlığı

2002-Yönetim Kurulu Üyeliği Mhp Küçükçekmece Yönetim Kurulu Üyeliği

2002-Parti Üyeliği MHP Küçükçekmece 

Üye Olduğu Dernek Ve Vakıflar

1999-2009 yılları arasında Küçükçekmece Erzurumlular Dernek Başkanlığı,aynı dönemlerde İstanbul Erzurumlular Vakıf Yönetim Kurulu Üyeliğim,2001 yılından beri İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde Tümsan 11.Kısım Sanayi sitesinde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktayım.Aynı zamanda İkitelli OSB,Sanayici ve işadamları  Dernek Yönetim Kurulunda görev yapmaktayım.

Özgeçmişi 

06,01,1963 doğumlu olan Aytekin Horasan eğitim hayatına Horasan Lisesinde başlamıştır.Açıköğretim Fakültesi Muhasebe bölümünü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirmiştir.Şu anda da eğitim hayatına Aydın Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans yaparak devam etmektedir.

İstanbul’da bulunan çeşitli dernek ve STK’larda yönetici ve üyeliklerim bulunmaktadır.


İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim