İYİ Parti Akşener’in omuzlarında yükselmiştir! İYİ Parti Akşener hareketidir. Onun makam mansıp umursamadan geçirdiği onurlu ve dik siyaseti hayatının en büyük meyvesidir. Bunlar asla unutulmamalıdır. Sayın Genel Başkan’ın partiyi kurultaya götürmesi ise gayet normal ve demokratik bir hamledir. Hatta ve hatta çok yerinde bir çıkıştır. Partinin tıkandığı ve zinde kuvvetlerle tekrar dizayn edilip daha aktif daha güçlü şekilde yoluna devam etmesi için çok da gereklidir. LAKİN kendisinin istifa kararı kabul edilebilir değildir. Bu karar her şeyden önce kendisini yetiştiren devletine ve bağrından koptuğu milletine sırtını dönmektir ki Sayın Genel Başkan bunu asla yapmaz! Kendisine inanan milyonları da çaresizlik içinde bırakmaz. Sayın genel başkanın bu devlete ve millete vereceği hizmetler bitmemiştir. Mücadele yeni başlamıştır. Gelecekte Türkiye’nin normalleşmesi adına çok önemli bir misyonu olacağı şüphe götürmezken bu kararı üzüntü vericidir. Kendisinin bu hamleyi bilinçli yaptığını ve kartları yeniden kardığını düşünüyorum.

Bu karar diğer bir yönden ise parti yönetiminde ki birtakım insanların umarız ki aklını başına getirir zira Akşener’in alternatifi veya yerini doldurabilecek bir kişi şu an Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yoktur. Akşener Türkiye’nin geleceği adına merkez sağ siyasette ki tek umuttur.

Parti, seçimlerde hedeflerinin gerisinde kalmış olabilir. Bununda sebepleri elbette ki tartışılabilir lakin ortada bunca zulme, haksızlığa, ambargoya ve iftiraya rağmen 7 ay içerisinde alınan %10’luk bir UMUT vardır. Bu başarı gözden ırak tutulmamalı ve Sayın Akşener Başkanlığında daha iyiye nasıl gideriz bunun yolları aranmalıdır.

Sayın genel başkan eğer ki kararından dönmezse açık ve net ifade ediyorum ki İYİ Parti çöker! Türkiye liderler eşliğinde şekillenen siyasetin yapıldığı bir ülkedir. Sayın genel başkan yeni doğmuş ve emekleme dönemini geçiren partimizi bırakmamalıdır aksi halde yukarıda da söylediğim üzere İYİ Parti bütün enerjisini kaybeder ve yok olur. Zaten bu istifa haberini duyunca kimlerin sevindiğine bakması kimlerin ellerini ovuşturduğunu görmesi bile kendisini kararından vazgeçirecektir. İYİ Parti ve Türkiye’nin Sayın Genel Başkana ihtiyacı vardır. Eğer kendisi olmazsa bende partimden istifa edeceğimi açık ve net bir şekilde ifade ederim

Son kertede dün gece görüldüğü üzere İYİ Parti kadroları da Sayın Genel Başkan’a sahip çıkmış ve teyakkuza geçmiştir. Bu süreçten İYİ Parti’de Akşener’de çok daha güçlenerek çıkacaktır. Türkiye’nin geleceğine damga vuracak yeni ve zinde yönetimi ile Sayın Genel Başkan yoluna devam edecektir.

Editör: TE Bilisim