CHP İstanbul İl Başkanı Balçiçek Pamir’le Söz Sende’ye konuk olan CHP İl Başkanı Berhan Şimşek programda şaşırtan açıklamalar yaptı. Şimşek gelecek seçimlerde CHP’nin oy oranı ile ilgili bir soruya cevap verirken ilginç bir itirafta bulundu: “Aziz Babuşçu bir televizyon programında 1 milyon üye kaydettik  filan demiş. Ben onu bunu bilmem, bugün genel merkez de kendisine telefon açmıştır, dün kendi ellerine geçen İstanbul’la ilgili bir araştırma var ve benim de bir köstebeğim var. Oraya da dikkat etsinler, oradan da bilgi geliyor” dedi. Bunun üzerine Balçiçek Pamir “Nasıl yani, sizin AK Parti’de köstebeğiniz mi var gerçekten?” diye sordu. Şimşek’in cevabı ilginçti: “Tabii, oradan açıyor arkadaş bana söylüyor. Bakın net söyleyeyim Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın bizi izliyorsa, seçimlere 4-5 gün kala aradım, 6 puan öndeyiz dedim. Şimdi de kendilerini bundan 15 gün önce yaptırmış oldukları araştırmada yüzde 4 gerideydik şu anda yüzde 1 öndeyiz İstanbul’da. Akaydın’ın seçiminden de teyit ettik yani.”

Şimşek programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugünkü Gediktepe mevzii ziyaretini değerlendirirken aynı yerde çömelmiş pozuyla eleştirilen Başbakan Erdoğan için de ilginç bir cümle sarfetti: ‘Aha bu mu, görkemi güzel  dağ armudu’ derler bizde buna. Boy var pos var ama bir duruş filan… Anadolu’da böyle derler. Ben onu yerinde olsam bütün danışmanları kapının önüne koyardım. Kravatı, takım  elbisesi filan biliyorlar ama o pozu servis etmeleri çok yanlıştı.”

Balçiçek Pamir programın başında Şimşek’i çok zayıflamış bulduğunu söyleyince o da son zamanlarda beş kilo kadar verdiğini ama aslında çok yorgun olduğu için daha da fazlaymış gibi göründüğünü de söyledi.
Editör: TE Bilisim