Ak Partili Salona Sığmadı  

12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti teşkilatları hazırlıklarını bir bir yapmaya başladı.Zeytinburnu ilçe başkanlığı binlerce sandık başkanına Topkapı 1453 sosyal tesislerinde hem yemek ziyafeti verdi hem de seçim günü yapacakları ile alakalı sandık başkanlarını bilgilendirdiler.

İstanbul Times Haber Merkezi

Ünver Boşa çalışmak yok dedi

İlçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı açılış konuşması ile teşkilat mensuplarına şunları söyledi “ Hepinizin bildiği üzere 12 Haziran 2011 seçimi sıradan bir seçim değil asrın seçimi olacak.Sekiz yılda elde ettiğimiz kazanımları  daha da artırmak için hep beraber gece gündüz çalışmalıyız dedi.Konuşmasını Temel fıkrası ile renklendiren Ünver ben partimizin genel politikalarını konuşmayacağım sadece referandum’dan bu yana Zeytinburnu ilçesinde yaptığımız çalışmaları başlıklar halinde anlatarak sözü belediye başkanımız ve il başkan yardımcılarımıza bırakacağım dedi.

Murat Aydın az söz çok iş dedi

Zeytinburnu Belediye başkan Murat Aydın’da kürsüye çıkıp adı üstünde selamlama konuşması olduğu için uzun değil çok kısa bir konuşma yapacağım dedi.Başkan Aydın konuşmasına “   Burada da ki insanlar ilçenin en seçkin kişileridir.Murat Aydın olarak sizden güçlü bir çalışma sözü istiyorum diyerek sandık başkanlarına kısa ve etkili bir konuşma yaptı.

Yıldız'dan nostalji turu

 

Ak Parti il başkan yardımcısı ve SKM başkanı Dursun Ali Yıldız binlerce teşkilat mensubuna sizlet çok şanslı bir topluluksunuz.Yıllar sonra çocuklarınız veya torunlarınız size diyecekler ki 2002 ile 2011 arasında ülkemizde şunlar veya bunlar olmuş.Siz o zaman neler yapıyordunuz değdi zaman kiminiz ben mahalle başkanıydım diyecek,kiminiz ben sandık başkanıydım diyecek.Soruyorum size böyle güzel bir siyasi ekip ile çalışmak her kese nasip olmaz dedi.. 

Güler Gürledi

İl Başkan yardımcısı Abdulah Güler’ de mikrofon hakimiyeti ve mimikleri ile binlerce kişiye düşüncelerini sessizlik içinde aktardı. Güler,birileri bizim üzerimizde bir takıp oyunlar oynamak istiyor.Bizlerde bu oyunları bozmak için elimizden geleni yapacağız dedi.

Abdullah Güler’in anlamlı konuşması,tüm katılımcılar tarafından pür dikkat dinlenmesi gözlerden kaçmadı.

Güler tercih pusulaları ve zarflar hakkında bilgi verirken hızını alamayıp daha  ne kalmıştı diyerek seçim malzemelerinin içinde olduğu poşete doğru yönelip içine baktıktan sonra bir şey kalmamış diyerek adeta bir stand upçı edasıyla buna bir alkış diyerek konuşmasını tamamlaması harikaydı.Konuşmasını bilgi güçtür.Güçlü olmak için bilgileneceğiz.Çok yakın zamanda hazırladığımız filimlerle uygulamalı olarak size seçim ile alakalı her şey detaylı olarak anlatılacaktır dedi.

Ak Partiye Katılım

Ak Parti Sandık Başkanları toplantısında eski ANAP ilçe başkanı Mustafa YİĞİTOĞLU, ilçede uzun süreden beri siyaset yapan Ramiz Kale,Erdoğan Biberoğlu ve Adem Uluocak’ ın Ak Parti rozeti takmaları geceye ayrı bir güç ve renk kattı.

Ak Partiye katılanlar adına kısa bir konuşma yapan Mustafa Yiğitoğlu  Ak Parti İstanbul il balkan yardımcılarına,Belediye başkanı Murat Aydın’a ve ilçe başkanı Bahattin Ünver’e teşekkür ederek Ak Parti’ye katılmaktan dolayı memnun ve mutlu olduğunu ifade etti.    

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim