Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Görkemli Geçti  

Gerek ilçe başkanı Bahattin Ünver'in,gerekse de Belediye başkanı Murat Aydın'ın Nisan ayı danışma meclisi açılış konuşması kısa ve özdü.Ak parti İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu ve il teşkilat başkanı  Av.Bülent Turan'ın yoğun çalışmaları sonucu şu an İstanbul ilçe başkanlıklarındaki hareketli çalışma görülmeye değer.  

Ünver Başbakan "3 Y ile özel İlgilendi"  

Ak Parti Zeytinburu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı kısa açılış konuşmasında Başbakan Erdoğan ve arkadaşlarının kurduğu AK Parti iktidara gelmeden önce ülkede 3 Y almış başını gidiyordu.Bu 3 Y ise ,Yasaklar,Yolsuzluk ve Yoksulluktu.Şu an bu üç Y konusunda elle tutulur gözle görülür gelişmeler olduğunu hepimiz görüyoruz diyen Ünver teşkilat mensupları olarak yapacağımız en önemli şey SEÇMENİMİZ ile iç içe olacağız dedi.

Biz ilçe başkanlığı olarak yapacağımız alan çalışmaları ile İl başkanımız Aziz Babuşçu'ya güç vereceğiz.O da 39 ilçenin başarısı ile Başbakanımıza güç verecek çalışma ile hükümeti daha da  güçlendirerek Başbakan'ın dik durmasını sağlayacaktır dedi.

Murat Aydın Suriye'de Erdoğan'ın Oyu % 90

Belediye başkanı Murat Aydın ise yaptığı kısa açılış konuşmasında yakın bir süre önce Suriye bayındırlık bakanının Zeytinburnu'na gelişinde yaptığı konuşmada kendisine Suriyeli Bakan'ın Başbakan Erdoğan ülkemizde o kadar seviliyorki eğer Suriye'de  devlet başkanlığı seçimlerine girse inanıyorum ki  en az % 90 oy alır dediğini söyledi.  

Divan Başkanı Ayhan Balcı Eski Çalışma Arkadaşlarıı Onore Etti

Ak Parti Zeytinburnu ilçe kurucuları içinde yer alıp şu an Parti de herhangi bir resmi görevi olmadığı halde Parti'nin önemli etkinliklerinde siyasi arkadaşlarını yalnız bırakmayan eski teşkilat mensupları Balcı tarafından onore edildi.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Dim Dik Ayakta 

İlçe başkanı Bahattin Ünver ve ekibi ciddi ve önemli çalışmalar yapıyor.Ancak bu çalışmaların basın yayın organlarında yeteri kadar yer alması için gerekli duyuruların yapılmadığı biliniyor. ÜNVER akil insanlar toplantısı yaptı.İlçe ile alakalı kitap yazan ve ilçe hakkında söyleyecek sözü olan insanların bu ekibe dahil edilmemesi sıkıntı yarattı.Hakeza tüm okul müdürleri ile yapılan toplantıya da ilçe ile alakalı önemli yayınlar yapan bazı gazetelerin davet edilmediği de kulislerde konuşulanlar arasında yerini aldı.Başkan Ünver'in Basın konusunda  işini kolaylaştıracak ekiplerle çalışması gerektiği  vurgulanıyor.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim