Ak Parti Zeytinburnu'nda 2011 Genel Seçim Startı Verdi

Tanıtım ve medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ali Kulil kahvaltılı toplantı öncesi yaptığı açılış konuşmasında şunları söyled;  "ilçe Başkanımız Bahattin Ünver'de bugün bu toplantıda olmayı çok istemişti,ancak katılmak durumunda olduğu başka programları olduğundan dolayı aramızda bulunamadı ama hepinize selamlarını gönderdi dedi.

Kulil konuşmasında Basın'a çok önem verdiklerini belirterek zaman zaman sizinle bir araya gelerek İlçemiz için neler yapabilirizi birlikte masaya yatıracağız dedi. Tanıtım ve medya birim başkanı Ali Kulil, Ak Parti İstanbul İl başkanlığı'nında basın mensupları ile bir araya gelme  konusunda bize talimatları var. Bu talimatlar ve bizim çalışmalarımızı geniş halk kitlelerine sunmak için sizinle zaman zaman birlikte olacağız dedi.Şimdiden 2011 genel seçimleri için çalışma startı verdiklerini ifade eden Kulil sizleri de yanımızda görmek bizlere mutluluk verecektir dedi.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner Zeytinburnu Kitabını Ali Kulil'e  İmzaladı

Zeytinburnu  ile alakalı yazılan tek özel sektör kitabı olan "Gelişim ve Değişim Tarihi İçinde Zeytinburnu " isimli  kiabını Ali Kulil'e imzalayarak takdim eden Hüseyin Çetiner Ak Parti'li idarecilere ilçeye daha güzel hizmetlerde bulunma temennisinde bulundu.Ali Kulil'de kitabı arkadaşları adına aldığını ifade ederek bu nazik jestinden dolayı Çetiner'e teşekkür etti.

Kahvaltılı Basın Toplantısına Kimler Katılmıştı ?

Tanıtım ve medyadan sorumlu Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Ali Kulil,Mali ve idari işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı, Mustafa Yiğit,Sosyal işler başkan yardımcısı Ali Faik Biçer,Tanıtım ve medya başkan yardımcısı Yunus Gülmek,Bekir Eğerci,İstanbul Times Gazetesi İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner,Aktüel Gazete İmtiyaz Sahibi Osman İslam, Zeykent Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Alpay,Zeytinburnu Haber Gazetesi  Genel yayın yönetmeni Murat Ergün ve Sorumlu Yazı işleri Müdürü Taylan Demirelli kahvaltılı basın toplantısına katılarak fikirlerini Ak Parti temsilcilerine ilettiler.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim