Tam Bir  Danışma Meclisi Oldu 

İlçe başkanı Ahmet Selim Köroğlu İl başkanlıklarının belirlemiş olduğu format gereği açılış konuşmasını yedi dakika ile sınırlı tutması slondaki katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

İlçe başkanı Köroğlu konuşmasında " değerli vekillerimizin olduğu bir yerde Türkiye gündemi hakkında konuşmayı doğru bulmuyorum.İlçem ile alakalı bir iki hususta görüşümü sizinle paylaşarak konuşmamı tamalayıp diğer katılımcılara daha fazla zaman kalmasını istiyorum dedikten sonra seçim Koordinasyon (SKM)başkanı olarak Siyasi ve Hukuk İşler başkanı olan Ahmet Akın'ı,yardımcısı olarak da Ahmet Ağırman'ı seçtiklerini ve bu iki arkadaşımız görevine başlamış durumda hepimiz SKM başkanımızın belirlemiş olduğu plan dahilinde çalışacağız diyerek SEÇİMİN STARTINI VERDİKLERİNİ RESMEN AÇIKLADIKTAN sonra bu iki arkadaşımıza güçlü bir morel alkışı istiyorum dedikten sonra DANIŞMA meclislerinin ruhuna uygun olarak mikrofonu diğer teşkilat mesuplarına bırakması partililerce takdirle kaşılandı.

Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Geceye Damgasını Vurdu

Gençlik Koları başkanı yardımcısının slayt gösterisi eşliğinde öğrencilerine ders anlatan bir öğretmen edası ile yaptığı faaliyet sunumu tecrübeli Siyasetçi eski İstanbul İl Başkanı ve İstanbul  milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu'nun dikkatini de çekmiş olmalı ki kendilerini tebrik etti. Ana kademe ve kadın kollarının faaliyetlerini sunmasından sonra divan başkanı Orhan Görür  kürsüye Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı davet etti.

Uysal Halka Hesap Vereceğiz Dedi

Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal'da Danışma meclisinde yaptığı konuşma da şunları ifade etti. " Başakşehir yeni kurulan bir ilçe Logomuz dahil bir çok şeyi yeniden oluşturuyoruz. Bazı kişiler bizi eleştirirken logo'nun geç yapıldığını bile söylüyorlar.Biz göreve geldiğimiz zaman Başakşehir'i İstanbul'un kutup yıldızı yapacağımızı söylemiştik.Acele ederek yanlış yapacağımıza yavaş hareket ederek doğrusunu yapmanın daha iyi olduğunu düşünüyoruz diyen Uysal konuşamsının devamında da 10 Nisan İtibariyle seçimin birinci yılında halkımıza hesap veriyoruz toplantıları yapacağız.İlk toplantımızı Güvercintepe de başlatacağız dedi. Konuşmasının devamında bir yıllık sürede çok şey yaptık.Ancak orta bölge olarak tabir edilen  mahallelerimizde çözeceğimize söz verdiğimiz imar sorununu çözemedik.Bunun sebebi de göreve geldiğimiz zaman burasının bu kadar sorunlu bir yer olduğunu bilmiyorduk.Biz bu durumu belgeleri ile halkımıza anlatırsak  umuyorum ki bizi anlayışla karşılayacaklar dedi.

Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av.Bülent Turan 

İstanbul İl başkanlıkları olarak üstlendikleri misyonun farkında olan il başkanı Babuşçu ve ekibi teşkilatlarını yalnız bırakmıyor. Başakşehir ilçe başkanlıklarının seçimin birinci yılında yaptıkları geniş katılımlı danışma meclisinde teşkilat mesuplarına hitap eden Teşkilattan sorumlu il başkan yardımcısı Av.Bülent Turan yüzlerce parti mensubunun doldurduğu Bahçeşehir Mushin Ertuğrul sahnesindeki kalabalığa duygulu ve anlamlı bir konuşma yaptı.

Başakşehir teşkilatı tarafından ayakta alkışlanan  Av.Bülent Turan, konuşmasında şunları söyledi ;" Dünyanın en yüksek tepesi neresidir ? (salonda everest sesleri geliyor) eğer Everest bugün dünyanın en yüksek tepesi ise o tek başına o yüksekliğe erişmemiştir.Sırtını Himalaya dağlarına dayadığı için o dağlardaki her çakıl tanesinin Everest'te emeği vardır.Eğer Başbakanımız Ankara da dim dik ayakta duruyorsa Başakşehir teşkilatının her geldiğimde dahada ilerlemiş olmasındandır diyerek teşkilatını coşturan çok etkili bir konuşma yapması  teşkilat mensuplarınca takdirle karşılandı. 

Eski İl Başkanı Dr.Müezzinoğlu'da Bir Konuşma Yaptı

Başakşehir ilçe teşkilatını yalnız bırakmayan İstanbul 3.bölge Milletvekilleri Dr.Mehmet Müezzinoğlu,Ünal Kaçır ve Mehmet Domaç İlçe tekilatlarının bir çok etkinliğine katılarak desteklerini esirgememeleri Başakşehir Ak Parti teşkilatını sevindirdi.Müezzinoğlu yetenek sizsiniz yarışmasında birinci olan Başakşehirli 2 gencimiz olan Uğur ve Bilal'i de tebrik ediyorum diyerek dünya ve ülke gündemi hakında kısa bir ufuk turu yapan Dr.Müezzinoğlu'ndan sonra mikrofonu alan Ünal Kaçır ve Mehmet Domaç'ta kısa bir selamlama konuşması yaptılar. .   

Milletvekillerinin yaptığı konuşmalardan sonra üye kayıt çalışmalarında birinci olan mahalle başkanlarına ve diğer parti mensuplarından başarılı olalara birer plaket takdimi ile program sona erdi.

Kaynak :İstanbul Times  Haber Ajansı )İTHA)

 

Editör: TE Bilisim