İle müftüsü Yusuf İzzettin Konuk kahvaltıdan sonra resmi kurumların açılışını bekleyen Ak partili guruba Hz.Muhammed in hayatından örnekler vererek HUDEYBİYE anlaşmasının  detaylı bir özetini yapması muhteşemdi.


İstanbul Times Haber Merkezi

Müftüyü bırakmayan topluluk daha çok bilgi veremsini istemesi de görülmeye değerdi.

 Kahvaltıdan sonra ilk ziyaret yeri Telsiz Mahalle muhtarı İmdat Toraman oldu. Daha sonra Yedikule Hastanesi Başhekim’i Prof.Dr.Sedat Altun oldu. Altun ziyaret  sırasında sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ’ın çalışmalarını takdir ettiğini ifade ederek hükümetin sağlık politikalarını da beğendiğini söylemesi ilçe başkanı Bahattin Ünver ve arkadaşlarını memnun etti.

 

Sırası ile daha sonra Semiha Şakir Kadın Hastalıkları hastanesine gidildi. Bundan sonra ise zeka ürünü esprileri ile misafirlerini oldukça güldürün ilçe kaymakama Mustafa Dündar’ın    makamında anlamlı ve ilçe sorunlarının ve yapılacak olan hükümet konağının durumu müzakere edildi.

 

Günün  son durağı ise ilçeye atandıktan sonra ekip arkadaşları ile yaptıkları çalışmalardan

dolayı suç oranı oldukça düştü.

 

İlçe idarecileri Cuma namazından sonra Başbakan’ın Harbiye de katıldığı plaket töreninde bulundular.Daha sonra ise belediye meclis üyeleri ile birlikte iki günlük bir parti içi istişare toplantısı için İhlas Armutlu tatil köyüne gittiler.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim