İstanbul 2.Bölge İl başkanlığında oy kullandı

Ak Parti İstanbul il teşkilatı, 7 Haziran 2015 de yapılacak olan genel seçimde yarışacak adaylarını tepsit etmek için teşkilatların görüşünü almak adına bugün İstanbul'un 39 ilçesinin katıldığı bir temayül yoklaması yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi /  Özel Haber 

Adaylar oy alabilmek için ilginç yöntemlere baş vurdu. Kimisi kutu içinde bir dilim baklava vererek üzerine sıra numarasını yazarak oy istedi.

Bir diğeri şık bir kesenin içine 3 tane hurma ve bir tane güneşte kurutulmuş naturel kayısı koyduktan sonra özgeçmişinin yazılı olduğu  fotoğraflı kartını yapıştırdığı ve sıra numarasının yazılı olduğu çalışmasını il binasına giren herkese takdim etti.

TV dizilerinde Fıs Fıs İsmail olarak tanıdığımız kişi de il başkanlığının kapısında durarak geleceğin Tarım ve Hayvancılık bakanına oy verin diyerek el ilanını dağıttığını gören muhabirimiz İsmail bey neden Tarım ve Hayvancılık bakanlığına talipsiniz deyince de ben köylüyü ve hayvanları "seveyirum" ondan dolayı tarım bakanı olacağım dedi.      

İl başkanlığı yoluna giren aracımıza 10 dakika içinde yüzlerce el ilanı ve kartvizit verildi

Aracımızın Ak parti İstanbul il başkanlığına yöneldiğini gören Milletvekili aday adaylarının destekçileri üzerinde aday adaylarının isimlerinin olduğu oy pusulasındaki sıra numaralarını yazdıkları el ilanlarını arabamıza yağmur gibi yağdırdılar. 10 dakika içinde yüzlerce el ilanımız oldu. Onlar bugün bizden oy istemek için el ilanı verdiler.Yarın bizde onlarda reklam istemek için temasa geçeceğiz.

Sandviç ve mevya suyu verelim oyu kapalım 

Temayül yoklamasında adaylarına destek almak için sandviç ve mevya suyu verenlerin yanında aday  adayları için şu karizmayı görüyormusunuz buna oy vermeyip de kime vereceksiniz diyerek adaylarına oy isteyenlerde az değildi.









Editör: TE Bilisim