AK PARTİ BAŞAKŞEHİR’DE KONGRE HEYECANI
 
Beldelerin kapatılması ile oluşturulan 8 ilçede yapılacak kongreler dolayısı ile Ak parti teşkilatlarında küçük de olsa heyecanlı bir kongre süreci yaşanıyor. Bazı ilçelerde aday bolluğu yaşanırken bazılarında ise atama ile gelen mevcut başkanın dışında aday olmaması gözlerden kaçmıyor.
 
İSTANBUL TİMES/HABER MERKEZİ
 
 
Başakşehir de de kurucu ilçe başkanlığı yapan Ahmet Selim Köroğlu dışında şu an başka adayın olmaması kulislerde değişik yorumların yapılmasına neden oluyor.Bazıları Ahmet başkan gerek kurucu ilçe başkanlığı gerekse seçim döneminde teşkilat mensuplarının genelini memnun edecek şekilde hareket ettiği için teşkilat içinde kimse kendisine karşı aday olmak istemediği için şu an itibari ile tek aday olarak görülmektedir.
 
KÖROĞLU BAŞAKŞEHİR DE GÜZEL ŞEYLER YAPTI
 
Ak parti Başakşehir teşkilatı içinde yaptığımız araştırmada başta ilçe yönetim kurulu üyeleri,kadın ve gençlik kolları yönetimleri,mahalle başkanları ve yönetimlerinin büyük ekseriyetinin atama ile gelen ilçe başkanı Ahmet Selim Köroğlu’ndan memnun olduklarını ifade ettiler.
 
KÖROĞLU BİLİMSEL ESASLARA GÖRE ÇALIŞIYOR
 
Nüfus olarak İstanbul’un en büyük ilçesi olan Bağcılar’ın beş misli bir büyüklüğe sahip olan Başakşehir’de değişik demografik yapı ve kültürlere sahip olan teşkilat mensuplarını ahenkli bir şekilde yönetmenin kolay olmadığını söyleyen siyasi otoriteler İlçe başkanı Köroğlu’nun
İl başkanlığı ve genel merkez tarafından belirlenen kriterlere göre hareket ettiği için teşkilat mensuplarınca sevilip sayılmasının en önemli nedeni olarak görülmesi gerektiğini vurgualdılar.
 
KONGRE 24 MAYIS’TA İKİTELLİ SPOR KOMPLEKSİNDE YAPILACAK
 
Ak parti Başakşehir ilçe kongresi 24 Mayıs Saat 12.00 da İkitelli Spor kompleksinde başlayacak.Şu ana kadar aday olacağını açıklayan başka kimsenin olmadığı ilçe kongresine  mevcut ilçe başkanı Ahmet Selim Köroğlu’nun tek liste ile aday olacağı bekleniyor. Yapılacak ilçe kongrelerinden sonra önümüzdeki ayın sonlarına doğru da İstanbul il kongresini yapacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi 2011 de yapılacak olan genel seçimlerde çalışacak kadrolarını belirlemiş olacağı için kongrede seçilecek olan il yönetiminin çok anlam ifade edeceği konuşuluyor.
Editör: TE Bilisim