AK PARTİ Gençlik Kollarına bayan başkan seçildi ''

İstanbul'un tek bayan gençlik kolları başkanı göreve başladı. Ak Parti Avcılar Gençlik Kolları Başkanı Zehra ALTINTAŞ, 15 Ekim  tarihinde bu  göreve getirilmişti.

Beykent Üniversitesi İletişim-Tasarım mezunu olan Ak Parti Avcılar Gençlik Kolları Başkanı  Zehra ALTINTAŞ, görevi devraldı ve hızlı bir tempoyla çalışmaya başladı.

26 yaşındaki Zehra Altıntaş, ''sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunun farkındayım'' dedi. Avcılar'da yeni bir dönemin başladığını belirten çiçeği burnunda başkan, "daha önce burada görev yapmış büyüklerimizin deneyimleri ile gençlerin heyecanını birleştireceğiz ve yepyeni projelerle Avcılar halkına ulaşacağız" şeklinde açıklama yaptı. 

2 Aralık Perşembe günü saat 19.00'da Danışma Meclis Toplantısı düzenleyecek olan İstanbul'un Tek Bayan Gençlik Kolları Başkanı, oluşturacakları özgür ortamda tüm teşkilatın görüş ve fikirlerine zemin hazırlayacaklarını  bildirdi. Ayrıca bu toplantıda sürpriz konukların ve etkinliklerin de yer alacağını belirten Altıntaş,  "Bu heyecanımızı  paylaşmak isteyen ve projelerimizi merak eden herkes bu toptantımıza davetlidir" dedi.

Zehra Altıntaş Kimdir?

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Zehra Altıntaş, 1984 Bayburt doğumludur. İlköğretimini Ambarlı İlköğretim okulunda tamamlamıştır. Ortaokulunu İstek Vakfı Bilge Kağan Lisesinde tamamlamıştır. Lise Öğrenimini Safiye Sultan Kız Kolejinde tamamlamıştır. Lisans öğrenimini Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesinde İletişim Tasarım Programını tamamlamıştır. İleri düzeyde İngilizce ve Almanca bilmektedir. 

Siyasi Kariyeri: 

Ak Parti Gençlik Kollarında 2007 yılında Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı yaptı.Ak Parti Gençlik Kollarında 2008 yılında Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanlığı yaptı.Ak Parti Gençlik Kollarında 2009 yılında Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanlığı yaptı.

Editör: TE Bilisim