SİZDE ANKETİMİZE KATILIN BEĞENDİĞİNİZ ADAYA OY VERİN

iSTANBUL'un en ilkeli ve en düzenli haftalık gazetesi  İstanbul Times olarak web sitemizde okuyucularımızın oyu ile “2009 Yılının İstanbul’da en iyi ÇIKIŞ yapan” siyaset adamını seçiyoruz. Vereceğiniz oylarla yıl sonuna kadar devam edecek olan ankette en çok oyu alan siyaset adamına gazetemiz adına plaket vererek kendisine okuyucularımızdan gelen soruları soracağız. 

Bu oylamada yer almak ve “2009 Yılının İstanbul’da en iyi ÇIKIŞ yapan” siyaset adamını seçmek için www.istanbultimes.com.tr web sitemize girerek ana sayfanda bulunan anket bölümünde oy kullanmanız yeterli olacak.  

Sorularınız sizin isimizle en çok oyu alan siyasiye sorulacaktır. Röportaj kamera çekimi ile yapılıp Ocak ayı içinde videosu ile birlikte Web sitemizde yayınlanacaktır.  

İşte 2009 Yılının İstanbul’da en iyi ÇIKIŞ yapan siyaset adamı adayları; 

NOT: Ankette oy kullanmak için sayfanın en altında Sağ tarafında bulunan anket bölümünden yapabilirsiniz. Her saat başı yeni bir oy kullanarak desteklediğiniz adayın kazanmasına yardımcı olabilirsiniz. Sorularınızı yorum ekle seçeneğini tıklayarak yapabilirsiniz. isim - soyisim yazılmayan sorular dikkate alınmayacaktır. Adaylara yönelik hakaret, suçlama gibi yorumlar editörlerimizin uygun görmemesi halinde yayınlanmayacaktır. Bu anket 31 Aralık 2009 tarihine kadar devam edecektir.

Adaylar hakkında yorumlarınızı da yazabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim