Şişli Belediyesi, yazlık sinema ile izleyiciyi buluşturup farklı bir nostalji yaşatıyor. Şişlililer, ilçenin her gün değişik parklarında ve okul bahçelerinde yerli sinema filmleri seyrederek yaz akşamlarında hoşça vakit geçiriyorlar. Yazlık sinema, farklı mahallelerde ücretsiz olarak hizmet veriyor. Sürekli değişen filmlerin gösterimi ramazan boyunca devam edecek.

İstanbul Times Haber Merkezi

 

Türk Sinemasının En Samimi Filmleri Şişli’de

 

Filiz Akın’lı, Tarık Akan’lı “Tatlı Dillim”, Adile Naşit’li, Münir Özkul’lu “Gülen Gözler”, “Neşeli Günler”, Kemal Sunal’lı, Şener Şen’li “Tosun Paşa”, Zeki Alasya’lı, Metin Akpınar’lı “Köyden İndim Şehire” gibi nostalji filmlerinin yanı sıra “Unutursam Fısılda”, “Bana Masal Anlatma”, “Aşk Sana Benzer” gibi yeni dönem filmlerini Türk sinemaseverler ile buluşturan Şişli Belediyesi, Şişlililerin sıcak yaz günlerini ferah ve samimi bir atmosferde geçirmelerini sağlıyor.

 

Eski ve yeni Türk filmlerini sinemaseverler ile buluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirten Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, “Açık havada ücretsiz gerçekleştirdiğimiz yazlık sinema ile ilçe sakinlerimiz hem nostalji yaşıyorlar, hem de Türk sinemasının seçkin örneklerini izleme şansı buluyorlar. Yazlık Sinema Günleri, Ramazan boyunca devam edecek. Tüm Şişlili yurttaşlarımızı bu nostaljiyi yaşamaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim