Vatandaşın taleplerini dinleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Derbent Mahallesi’nde yaptığı esnaf gezisinde vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Başkan Genç, esnaf gezisinin ardından mahallede baştan aşağı yenilenen Kale Parkı’nın açılışında, “10 yıldır tapu için çalıştık ve mücadeleyi en son nokta olan İBB’nin kapısına getirdik” ifadelerini kullandı.

“BU MESELE ARTIK NAMUSUMUZ”

Sarıyer Belediye Başkanı Genç, “Bu parkın adını Kale olarak belirledik, bundan sonra daha güçlü mücadele etmemiz gerekecek. 10 yıldır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var, bu dava artık gururumuz, onurumuz ve namusumuz oldu. Burada dökülen alın teri çok önemli” şeklinde konuştu.

“Benim için tapuların verilmesini engelledi diyen zihniyet özellikle de Bağlar Mevkiinde vatandaşların tapularının verilmemesi için nasıl mücadele ettiklerini anlatsınlar. Hiç uzağa gitmeye gerek yok. 10 yıldır tapu için çalıştık ve mücadeleyi en son nokta olan İBB’nin kapısına getirdik. Şimdi versinler tapuları ben de susayım” ifadelerini kullanan Başkan Genç, “Hem engelleyeceksin, zora sokacaksın hem de insanlara 1 Nisan’da tapu vereceğim diyeceksin. 1 Nisan da şaka olur. Bu şakayı da halk size yapacak zaten” dedi.

“SARIYERLİ BİZE İNANDI”

“Bizler Sarıyer’de yıllardır anlımızın akıyla inanılmaz güzel işler yaptık. Bunda Sarıyerlinin payı çok büyük. Çünkü Sarıyerli bize inandı. Biz de yüzümüze bir kapıyı kapatanlara inat, başka kapılar açtık. Yapılan binalar, istinat duvarları, yürüme yolları, sosyal alanlarda yapılan tüm çalışmalar var. Bütün bunları bir kenara bırakın belediyeyi bitirdiler diyen anlayışa bir mesaj daha gönderiyorum” diyen Genç, “Ben her ay 500 bin burs ödüyorum. Ben bugün bu 500 bini çocuklara gönderiyorum, elinize fırsat geçince bu paraların nerelere gönderileceğini de çok iyi biliyorum. Benim çalışan arkadaşlarımın mayıs ayı maaşları da hazır. Biz bugüne kadar hiç yalan söylemedik bugünden sonra da hiç yalan söylemeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim