Hassas Ciltlerin Mucizevi Çözümü Sensibio Serisi

Hassas cilt nedir? Cildimizin hassas olduğunu nasıl anlarız?

Cilt dokusu ince, kılcal damarlar yüzeye yakın ve kızarık cilt tipine hassas cilt denir. Hassas cildin en önemli belirtisi kızarıklıktır. Cildin yapısı hassas olduğu gibi medikal ilaç tedavileri, yanlış ürün kullanımı, mevsim geçişleri gibi daha bir çok etken sebebiyle cilt sonradan da hassaslaşabilir. Cildimizin hassas olduğunu nasıl anlarız? Sorusunu ise iki farklı başlık altında cevaplayalım.

Doğal Hassas Cilt

  • Herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan gün içerisinde ciltte bölgesel kızarıklık oluyorsa,
  • Soğuk-sıcak hava değişimlerinde gerginlik ve kuruluk hissi çok fazlaysa,
  • Bakım ürünleri ve makyaj ürünleri uygulandıktan sonra kaşıntı hissi yaşanıyorsa,
  • Özellikle duştan sonra parça parça kabarcık kırmızılıklar oluşuyorsa doğal hassas cilde sahipsiniz demektir.

Sonradan Oluşan Hassasiyet

  • Akne, leke gibi cilt problemlerini gidermek için kullanılan, medikal ilaç tedavisi veya lazer işlemleri sonucunda cilt kızarıyorsa,
  • Kimyasal içerikli cilt bakım ve makyaj ürünleri kullandıktan sonra kaşıntı hissi yaşanıyorsa,
  • Mevsim geçişlerinde kuruluk, gerginlik ve hafif bir kızarıklık oluyorsa,
  • Yanlış tercih ettiğiniz bir ürün kullanımında kaşıntı, kabarık ve kızarıklık problemi yaşanıyorsa cildinizin sonradan hassaslaştığını anlayabilirsiniz.

Tüm bu belirtiler sizi korkutmasın. Çünkü Bioderma Sensibio serisi ile hassasiyeti kontrol altına almak mümkün. Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş bu seri, ciltteki kuruluk, kızarıklık ve kaşıntı problemlerini giderir. Özel formülü cilt bariyerini güçlendirir ve hassasiyet oluşumunu en aza indirger. Bioderma Sensibio serisi ürünleri bioderma sensibio üzerinden inceleyebilirsiniz.

Hassas Cilt için Bakım Önerileri

Günlük hayatınızda makyaj yapmayı seviyorsanız öncelikle makyajınızı temizlemeden başınızı yastığa koymayın. Makyajı temizlemek zor geliyor veya silmeye üşeniyorsanız Bioderma Sensibio H20 misel solüsyon tam da size göre! Durulama gerektirmeyen formülü sayesinde yüz, göz ve dudak makyajınızı kolayca temizler. Cildinizi nemlendirir ve bakıma hazırlar. Sensibio H2O nasıl kullanılır? Diye soracak olursanız bir pamuğa yeterli miktarda döküp tüm makyajınızı pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Cildinizi silerek temizlemekten hoşlanmıyorsanız Sensibio Foaming Gel ürününü tercih edebilirsiniz. Temizleme işlemi tamamlandıktan sonra cilt yapınıza uygun nemlendirici-yatıştırıcı kreminizi sürmeyi ihmal etmeyin. Kuru cilde sahipseniz Sensibio Rich, yağlı veya karma cilde sahipseniz Sensibio Light bakım kremini tercih etmelisiniz.

Dünyanın en popüler dermokozmetik markalarından biri olan Bioderma geniş ürün yelpazesi ile her cilt problemine çözüm sağlamaktadır. Sizde https://www.dermokozmetika.com.tr/bioderma sayfasını ziyaret ederek tüm ürünleri inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim