Günümüzde de en çok tercih edilen ameliyatların içerisinde geliyor. Kadınlarda vajinanın gevşemesi ve eski sıklığını kaybetmesinden dolayı bu tedavi yöntemine başvurulur. Ayrıca cinsel ilişkide tatminsizlik yaşaması da ameliyata iten nedenler arasında yer alıyor. Vajina daraltma sonucu istenen estetik sonuca kısa süre içerisinde ulaşım sağlanabilir. İlgili işlem lazer tedavisi ile de yapılmaktadır. Uygulama sırasında herhangi bir acı da hissedilmiyor. Bundan dolayı güven içerisinde yararlanarak hizmet alabilirsiniz. Ayrıca idrar kaçırma gibi bir sorun da mevcut ise bu işlem ilgili de bu sorun ortadan kaldırılıyor.

Vajina Daraltma Neden Yapılır

Vajina daraltma ameliyatları birçok nedene bağlı olarak yapılabilmektedir. Cinsel haz ve tatminsizlik ilk sırada yer alır. Çiftlerin ilişki sırasında daha fazla haz almalarına yardımcı olması sayesinde mutluluğa açılan kapı olarak da görülmektedir. Yapılan operasyon sonrası daraltma işlemi titizlik içerisinde yapılır. İlişki sırasında vajinadan gelen sesler de ameliyat sonrası giderilmektedir. Bu sarkma ve gevşeme sonucu ortaya çıkan bir sonuçtur. Ağrılı cinsel ilişkinin giderilmesinde de oldukça etkilidir.

Vajina Ameliyatları Nasıl Yapılır

Bu ameliyat konusunda mutlaka uzman bir hekimden destek alınması gerekir. Bu işlem lokal anestezi altında uygulanır. Hekimin ve hastanın durumuna göre de genel anestezi uygulanarak da yapılır. Bu ameliyatın süresi yapılacak olan işleme göre 1 saat kadar sürmektedir. Daraltma işleminde dikiş izleri içerde olduğundan dışarıdan herhangi bir şekilde görülmez. Ameliyat işlemi bittikten ve kişi taburcu olduktan sonra dikkat etmesi gereken bazı ayrıntılar bulunuyor. Bölgenin hijyenik olmasına mutlaka dikkat edilmesi gerekir. Dikişlerin pansumanı da düzenli olarak yapılması iyileşme açısından önem taşıyacaktır.

İyileşme Süreci

Ameliyat sonrası iyileşme 15 gün içerisinde gerçekleşiyor. Dikişler kendiliğinden dökülür. 30 gün sonra dikiş izleri tamamen yok olur. Labioplasti sonrası kişi 45 gün sonra cinsel ilişkiye girebilir ve herhangi bir sorun yaşamaz. Ameliyat sonrası tekrar açılma olur mu endişesi herkesin aklını kurcalayabilir. Normal doğum yapan kişilerde tekrar açılma sorunu yaşanabilir.

Kurum Seçimi

Bu konuda hizmet almak istediğinizde doktorunuz ile iyi bir iletişim halinde olmanız gerekir. Ayrıca kendinizi de psikolojik olarak kendinizi hazırlamanız yeterli olacaktır. Seçtiğimiz kurumun nasıl bir hizmet vereceği ve neleri kapsayacağını da bilmeniz gerekir. Bu işlem uzmanlık gerektirdiğinden dolayı mutlaka kurumsal olan firmaları tercih etmelisiniz. Vajina daraltma ameliyatı sonrası kişinin özgüveninde de artış yaşanır. Bundan dolayı ameliyat sonrası yaşam kalitenizde de artış yaşanacaktır. Alacağınız jinekoloji hizmeti ile sizde sorunsuz bir tedavi dönemi ile istediğiniz sonuca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bu içerik https://www.ankaralabioplasti.net/ sponsorluğunda hazırlandı.
Editör: TE Bilisim