Tanfer Klinik & Hülya Senior Tenis Cup turnovası 16 Nisan Cumartesi günü sonuçlandı. Turnuvada kupalar; Tanfer Klinik Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Nihat Tanfer, Tanfer Klinik CFO’su Seycan Tanfer, TED Yönetim Kurulu Üyesi Işık Tok ve Hülya Avşar’ ında katıldığı törenle sahiplerini buldu.

İstanbul Timeds Haber Merkezi

Türkiye Tenis Federasyonu denetim ve gözetiminde, Tanfer Klinik’ in ana sponsorluğunda ve TED Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Tanfer Klinik&Hülya Cup Senior Tenis Turnuvasının ödül töreninde
Konuşan Tanfer Klinik CFO su Seycan Tanfer, ‘’Hülya Cup Tenis Turnuva’sı ana sponsorluğumuzun çıkış noktası; ihtiyaç sahibi ve yetenekli gençleri desteklemek ve turnuva gelirinin başarılı, yetenekli ve dar gelirli aileye mensup gençlere tenis bursu için kullanılmasıdır.’’ dedi.

Tanfer Klinik & HülyaCup SeniorTenis Turnuvası boyunca tüm rakiplerini yenerek finale kalan Hülya Avşar,
Sporu desteklemeyi de bir sosyal sorumluluk olarak gördüğünü ve hayatta değer verdiği iki şeyin “Ağız ve vücut sağlığı ile tenis‘’ olduğunu söyledi. Avşar, Türkiye’nin ağız ve diş sağlığında lider kuruluşlarından biri olan Tanfer Klinik’in sosyal sorumluluk projesine destek vermesinden çok mutlu olduğunu ifade etti.

Turnuvanın ana sponsoru Tanfer Klinik Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nihat Tanfer, ödül töreninde yaptığı açıklamada “Bir yanda spora destek, diğer yanda ise geleceğinin şekillenmesine katkıda bulunduğumuz gençlerimiz... Bunlara vesile olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz ” dedi.

Turnuva da, 40 farklı katogoride 600 tenisçi ve Behzat Gerçeker, Ümit Davala gibi isimler de oynadı.
Tanfer Klinik&HülyaCup Tenis Turnuvası ödül töreni ardından yapılan garden party cemiyetten Zeynep Toker, sanatçı Filiz Taçbaş gibi isimler ile renklendi.
 
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
Editör: TE Bilisim