Geziden sonra herkes Hastaneye 10 yıldız verirken İş adamı  Kaya Balkan’ben den 11 yıldız dedi                                     

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesini bu sefer değişik meslek ve gruplardan oluşan kalabalık bir heyet gezdi. Heyetin içinde  Cami imamı,Avukat,Eczacı,dernek başkanı,sanayici,iş adamı ,hekim,spor adamları   başta olmak üzere  çok sayıda davetli Opr.Dr. Hüseyin Urlu’nun  hastaneyi gezdirmesinden sonra 10.katta bulunan yemekhanedeki kokteyle katıldılar.

İstanbul Times Haber Merkezi

Kokteylde birbirleri ile sohbet eden davetliler  Avrasya Gaziosmanpaşa yerleşkesinin bölgede  bulunan hastanelerin en büyüğü ve en donanımlısı olduğunu  ifade ederek 10 yıldızlı bir mekan olmuş sözünde birleştiler. Tam bu esnada  Zeytinburnu’nda bulun an Başkan Opel’in yetkili satıcısı iş adamı Kaya Balkan  hepiniz hastane binasına 10  yıldız verdiniz .

Ben b inanın fiziki yapısını ve kullanılan malzemeyi inceledim. Kurum 10 yıldızdan  fazlasını hak ettiği  için ben 11 yıldız diyorum dedi.                                                                                   

Camii İmamı 2.000 kişilik cemaatime sağlık kurumunuzdan bahsettim Allah iyi hizmetler vermenizi nasip etsin dedi

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa yerleşkesine yakın  bir caminin imamı, Opr.Hüseyin Urlu’nun bilgilendirici konuşmasından sonra söz alarak şunları söyledi “Hastanenize yakın caminin dışında size en çok yakın olan caminin imamıyım.Aynı zamanda Amasya ilinin bir ilçesine bağlı en büyük köyün dernek başkan yardımcısıyım.  Allah her hastalığın bir dermanını vermiş.Dermanı veren mekanlar hastaneler ve hekimlerdir.Dermanı olmayan tek şey ölümdür.Hastanenizi gezdirdiniz çok güzel ve iyi bir yer olmuş. Opr.Dr.Hüseyin Urlu bey’in  güler yüzü de bize ayrı bir mutluluk vesile oldu. Biz yıllardır burada yaşıyoruz ve burayı artık yurt edindik.  Sizde aramıza hoş geldiniz. Siz burayı bizim için yaptınız biz hep yanınızda olacağız. Hoca efendi  sözlerini  yemek ikramı yaptınız hem yemek duası hem d e                   Hastanemizin  kazasız belasız bir şekilde hizmete açılması için dua edelim dedi ve dua yaptı.Bütün katılımcılar yapılan duaya içten  bir şekilde amin dediler.

Opr.Dr.Hüseyin Urlu kendilerini yalnız bırakmayan herekse  teşekkür ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim