Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk seçilmiş her şeyin başı sağlık dedi

Sante Plus Sağlık grubunun Zeytinburnu ve balkan ülkelerinde ciddi yatırımları olduğunu biliyorum. Bahşehkim ve Yönetim kurulu başkanı Dr.Behçet Kara ve ekibine ülkemizi yurt dışında başarılı bir şekilde temsil ettiği için kutluyorum. Filistin Gazze başta olmak üzere İslam ülkelerinde akan kan ve gözyaşının da bir an önce durmasını temenni ediyorum. Sante Plus ailesine bundan sonraki iş yaşamında da üstün başarılar dilerken hepinize hayırlı ramazanlar ve bayramlar dilerim.

istanbul Times Haber Merkezi   

Başhekim Dr.Behçet Kara  İslam ülkelerinde akan kaz ve gözyaşına isyan etti

İftar programı nedeni ile  kısa bir selamlama  konuşması yapan Sante Plus Yönetim kurulu başkanı başhekim Dr.Behçet Kara şunları söyledi “ Öncelikle davetimize icabet eden ilçe Kaymakamımız sayın Ufuk Seçilmiş ve emniyet müdürümüz Gürkan Bakkal başta olmak üzere burada bulunan tüm dostlarıma hoş geldiniz diyorum. İslam ülkelerindeki kan ve gözyaını görünce içim kan ağlıyor. İslam ülkeleri birlik beraberlik içinde hareket edip Allah’ın ipine sım sıkı sarılmayı unuttukları için bugün ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Aslında bu konuda daha çok konuşmak isterim ama iftarın ruhuna aykırı hareket edip  konuşmamı uzatmak niyetinde değilim.Sözlerimi “Zalimler için yaşasın cehennem” ile tamamlamak isterim dedi.

Nuripaşa Mahalle muhtarı Yılmaz Kaya ise Sante Plus ailesinin artık geleneksel hale getirdiği iftarlarını bu sene açık havada yüzlerce dostumuz ile Sur restoran’ın bahçesinde yapmktan dolayı  çok mutuyum. Hastanenin kurucusu Dr.Behçet  Kara ve ekibine sağlık sektöründe nine başarılı çalışmalar dilerim dedi.

Yeşiltepe mahalle muhtarı Nadiye Polat da  ilçemizin ilk özel sağlık kuruluşları içinde yer alan Sante Plus’un açık havada yaptığı iftar çok güzel.Kurucusu Dr.Behçet Kara ev ekibini kutlarım dedi.

Gazeteci ve Zeytinburnu Kitabının da yazarı olan Hüseyin Çetiner’de Sunte Plus ailesine gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında yaptıkları yatırımlarda başarılar diledi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim