Herşeyin başı sağlık

Güler yüzü, pozitif enerjisi ve neşesiyle,  izleyicileri ekrana kilitleyen Cem Tv  ‘’Sağlıklı Hayat’’ c
anlı yayının da  sağlık konusunda kafanıza takılan her sorunun cevabına ulaşabildiğiniz, duymak ve öğrenmek istediğiniz ne varsa, uzman hekimlerin ve seyircilerin keyifle takip edip konuk olduğu programın son bölümünün canlı yayın konuğu Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Canlı yayında "Sağlık sektöründe hizmet kalitesini farklı kılan özellikler nelerdir?" Genel cerrahi alanındaki tedavi edilen hastalıklar, teşhis ve tedavi aşamalarına ilişkin izleyicilerin de  canlı telefon bağlantılarıyla buluştuğu  interaktif  sağlık programı eylül ayında yeniden seyircisiyle buluşmak üzere sezon finali yaptı.

Sağlık programlarına kısa süre de tecrübesi, dikkat çekerek fark yaratan güzel yapımcı sunucu Tunçel birçok televizyon kanalının projelerinde yer alması için transfer teklifi alıyor. Başarılı yapımcı sunucu gelen güzel tekliflere ilişkin, işimi çok seviyorum. Bu işler kısmet işidir birazda, bizimde kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. Cem Tv de yaptığımız Sağlıklı Hayat Programının kısa bir sürede beğeni kazanması ve takipçilerinin çoğalması keyif verici bir duygu bu bir ekip işidir dedi.

Bilindiği gibi, Gülay Tunçel haberin mutfağında Habertürk’te yetişen ve birçok programının yapımcılığı ve sunuculuğunu yapmıştı. Tunçel Tuna Huş, Mustafa Yolaşan, Bengül Erdamar, Melek Dener, Orhan Ertanhan, Atilla Sarıkayalı, Gülgün Feyman, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan İçöz, Medya Koçu Hakan Öztürk’ün öğrencisi olarak mesleğinde eğitimini sürdürdü.

Ayrıca, dönemin Bakanlarından Aydın Tümen,  Meclisten siyasetçi Prof. Dr. Ümit Özdağ, Milli sporcu Saffet Sancaklı, Trabzon milletvekili Koray Aydın'ın basın danışmalığını yaparak seçim çalışmalarının İstanbul Basın Koordinatörlüğünü sürdürmüştü. Tunçel aktif olarak Avrasya Hospital Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğini sürdürmektedir.

 
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim