Bu yöntemler sayesinde artık hem daha genç hem daha ışıltılı bir görünüm mümkündür. Konusunda uzman kişilerce uygulanmakta olan tüm yöntemlerde her zaman en güzel ve olumlu sonuçlar elde edilerek hastaların yüzleri güldürülmektedir.

Cilt Gençleştirme Yöntemleri

Daha genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak herkesin istediği durumlar arasındadır. Bir çok farklı nedenden dolayı cilt üzerinde kırışıklıklar meydana gelmektedir. Günümüzde için bir çok farklı yeni yöntem geliştirilmiştir.

Cilt gençleştirme yöntemleri kırışıklıkların durumuna ve kişiye göre farklılık göstermektedir. Kısa sürede kırışıklıklardan kurtulmanın en etkili yolu lazer ile tedavi yöntemidir. Profesyonel anlamda gerçekleştirilen cilt gençleştirme uygulaması sonrasında çok daha genç ve güzel görünümlü bir cilt olanağı elde edilebilmektedir.

Leke Tedavisi Uygulamaları

Çok kişinin yaşadığı sorunlardan biri olan cilt lekesi, farklı etkenlerle meydana gelebilmekte ve derecesi değişmektedir. Her yaş grubunda görülen cilt lekeleri, cilt üzerinde renk değişimine neden olmaktadır. Leke tedavisi yöntemleri tamamen kişiye özel olarak uygulanmaktadır. Cilt leke tedavisinde öncelikli olarak uygulanan yöntemler arasında krem ile serumlar gelmektedir. Uzman eşliğinde kullanılması gereken bu ürünler, cilt lekeleriyle başarılı biçimde savaşmaktadır.

Cilt lekesi tedavisinde peeling işlemleri de son derece etkilidir. Derinin üst tabakasından kurtulmasına olanak tanıyan bu yöntem ile renk farklılığı ortadan kaldırılabilmektedir. Peeling sonrasında cildiniz daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm elde eder.

Başka bir cilt içinde de mezoterapi vardır.. Deriye enjekte edilmesi ile cilt lekelerinin açılması sağlanmaktadır. Lazer yöntemi de cilt lekeleri ile savaşmada çok sık kullanılan yöntemler arasında yer alıyor.

Saç Mezoterapisi Yöntemi

Saç için gerekli olan vitamin ve minerallerin saçlı deriye enjekte edilmesi yöntemine saç mezoterapisi adı verilmektedir. Saç dökülmesi ve saç teli kalınlaştırma amacı ile saç mezoterapisi yöntemi tercih edilebilmektedir. Her yaş grubundan kadın ya da erkek saç mezoterapisi yaptırabilir.

Uygulama öncesinde kişinin saç yapısı araştırılmakta ve dökülme oranı tespit edilmektedir. Yapılan tespit sonrasında işlemin kaç seans süreceği tespit edilmektedir. uygulanacak işlemin seansına göre değişiklik göstermektedir.

Editör: TE Bilisim