18 Temmuz 2016 da hasta kabulü başlayacak...

Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu'nun ev sahipliğinde Avrasya Hastanesi  Gaziosmanpaşa - Küçükköy yerleşkesindeki iftara Rumeli Platformu başkanı Nurgün Güngören ve üyeleri ile Dünya Basın Mensupları Derneği Başkanı  Muzaffer Tunç, Zeytinburnu –Çevre,Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Başkanı Ali Gündüz,Diyabet ve Engelliler Derneği Başkanı Nurşen Örnek,Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler,Telsiz Mahalleesi Kültür Derneği Başkanı Kadir Şengül ,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü  ( İSÖS ) Müdürü Nail Karabulut,
  “Biz bize programı yapımcısı ve sunucu sanatçı Ünsal Yörür ve Emine Öser,Tv  proğram yapımcısı ve sunucusu Ahmet Güney, Gazeteci Mehmet Karamul (Alpay) ,Tv yapımcısı ve sunucusu  Necdet Öretmen,Akbaba Haber Ajansı,İstanbul Times Gazetesi ve Tv temsicileri başta olmak üzere çok sayıda davetli  katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Ali Gündüz

Opr.Dr.Urlu ülke olarak çok üzgünüz ,Yastayız dedi

Op. Dr. Hüseyin Urlu yaptığı  konuşmada şunları söyledi ” Bir hekim olara hastalarımıza şifa sunmak ,hastalıklarından kurtulup sağlıklarına kavuşmaları için yaptığımız  çabaları düşündükçe  terör örgütlerinin hiçbir suçu olmayan çocuk,kadın yaşlı demeden rast gele uzun namlulu silahlarla ve kendilerini patlatarak suçsuz insanlara  zarar vermelerini anlamıyorum ve doğru bulmuyorum. Daha iki gün önce  Atatürk Havaalanı'nda gerçekleşen terör saldırılarında 43 canımızı kaybettik. 147 masum insan yaralandı. Bir hekim olarak böyle barbarca bir durumu kabul etmem mümkün değil. Terör saldırısında hayatını kaybeden herkese Allah’ tan rahmet, geride kalan gözü yaşlı yakınlarına da sabırlar dilerim  diyerek üzüntüsünü .beyan etti”

Avrasya Hastanesi  Gaziosmanpaşa  Küçükköy yerleşkesini gezen  konuklar, 18 Temmuz 2016’da  hasta kabulüne başlayacak olan,yeni hastane hakkındaki  görüşlerini  bildirir konuşmalar yaptı. Konuşmaların tamamı  www.istanbultimes.tv ve www.avrasyasaglik.tv de  izleyebilirsiniz .

Avrasya Hastaneleri basın yayın  ve hakla ilişkiler sorumlusu Gülay Tunçel de, iftara katılan konuklara ,katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim