Zeytinburnu Avrasya Hospital yöneticileri Küçükköy ‘de inşaatı bitmek üzere olan yeni hastaneye hayran kaldı

Kahvaltı ile başlayan yeni hastane binası ziyaretinde davetlilere bilgi veren Opr.Dr.Hüseyin Urlu zaman zaman hastanenin inşaatı ile ilgilenen inşaat mühendisi yeğeni Can Deniz Urlu’dan da bilgiler alarak davetlilerin merak ettiği bir çok konuda bilgiler sundu.


İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç


Opr.Dr.Hüseyin Urlu Muhabirimize şunları söyledi
”Avrasya Hospital olarak  ükemizin ilk özel sağlık kurumları içinde yer alıyoruz.Bugün burada beraber gezdiğimiz Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkemiz ile hem yurt dışı hem de yurt içi hastalarımıza uzman ekiplerimiz ile hizmet vereceğiz. Bu binayı yaparken insanlarımıza en iyi sağlık hizmetini en iyi şartlarda sunmayı hedef aldık. İyi bir sağlık hizmeti sunmak için bir çok şeyin aynı anda bir araya gelmesi  gerekirdi. Avrasya ailesi olarak yıllardır buradaki mekanımızda bunları yapmaya çalıştık. İyi bir fiziki mekanı oluşturduğumuzu sizde gördünüz. Kadromuz zaten  kendisini yıllardır kanıtlamış durumda. Yurt dışında medikal alanda en iyi malzemeyi üreten firmalar ile anlaşmalarımızı yaptık.Bir çok malzememiz geldi ve kullanacağımız yerlere yerleştirildi. Çok az bir eksiğimiz kaldı onları da tamamlıyoruz. Nasip kısmet olursa en yakın zamanda  bu mekanımızı da hastalarımızın hizmetine sunacağız” dedi.                                       

Başhemşire yardımcısı İmran Karahan Bal yeni mekana hayran kaldı

Baş Hemşire Ümran Karahan Bal muhabirimize şunları söyledi ”Gaziosmanpaşa Küçükköy’de yapılan ve kısa bir süre sonra hastalara hizmet verecek olan hastanemizi gezerken  çok heyecanlandım.    Çünkü çalışma esnasında bir çok  kolaylık düşünülmüş bir mimari ile yapılmış. Burada hastanemizin yönetim kurulu başkanının da bir hekim olmasının bütün incelikleri kurumun fiziki yapısına yansımış durumda. Yeni Mekanımızın hayırlara vesile olmasını  dilerim” dedi.

Basın mensupları da yapılan hastaneye hayran kaldı

İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi gazeteci yazar ve Tv programcısı  Hüseyin Çetiner binayı gezdikten sonra  şunları söyledi “Bugüne kadar özel ve devlet olmak üzere sayısız hastane ziyaretinde bulundum. Samimi olarak ifade edeyim ki Avrasya Hospital’in Gaziosmanpaşa Küçükköy’de yaptırdığı binayı gezerken hizmet alacak olan hastalar için ciddi kolaylıkların olduğunu gördüğüm zaman mutlu oldum. Bu mekanın  Avrasya ailesine, Türk ve yabancı hastalara şifa sunmasını diler kazasız ve belasız bir şekilde açılışını yapıp hizmete girmesini dilerim” dedi.

İstanbul Times Tv muhabiri Çağla Pekgüleç’de binayı gezerken çok beğendiğini ifade ederek hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Basın mensuplarının ortak görüşü mekanın kendi içi ve çevresinde güzel bir park olmasının hastalar için ferah bir ortam oluşturduğunu ifade ederek bu mekan İstanbul’un en iyi hastanelerinden birisi olacak görüşünde birleşti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)                                                 

 

Editör: TE Bilisim