Hocam yeni açacağınız yerin diğer özel hastanelerden farklı üç özelliğini  sayar mısınız  ?                          

Öncelikle Zeytinburnu yerleşkemizde 9 yıldır  sağlık haberlerimizi yaparak sesimizi milyonlarca okurunuza duyurduğunuz için İstanbul Times Yayın Grubu olarak size teşekkür ederim.

İstanbul Times Haber Merkezi / Söyleşi

Gaziosmanpaşa Küçükköy Avrasya Hastanemizin  diğer bir çok sağlık kuruluşundan farklı artıları var.  Ama siz sordunuz   diye ben sadece üç tanesini sayayım size. Yeni hastanemizin yeri baştan beri hastane olarak planlandığı için her şekilde hasta ve hasta yakınların rahat edebilmeleri için dizayn edildi.Ulaşım olarak Atatürk ve yeni açılacak Arnavutköy’deki  havaalanlarının orta yerinde yer alıyor. Medikal kadro olarak konularında isim yapmış profesör,doçent ve uzman hekimlerimizin tecrübeleri hastalarımıza yansıyacak.tecrübeli bir hekim olarak en son model ve en kaliteli tıbbi cihazları hastalarımızın rahatı için alıp istifadelerine sunduk.                          

Yeni mekanınızı ziyaret eden seçkin davetlilerin hastanenize hayran kalmaları hoşunuza gidiyor mu ?

Hastanemiz kısa bir süre içinde hastalarımıza şifa sunmak için kapılarını açacak. Açılış öncesi  belediye başkanları, seçkin ve tanınmış iş adamları,basın  mensupları,profesörler,doçentler ve toplumun her kesimine mensup dostlarımız ile beraber açılış öncesi hastanenin ameliyatları dahil  açıldıktan sonra bir çok kişinin görme şansı olmayan bütün birimleri gezdirip bilgi sunuyoruz. İstisnasız herkesin üzerinde anlaştığı konu  hem fiziki olarak hem de medikal alet olarak kurumumuza yedi yıldız  verdiklerini ifade etmeleri elbette                                                                              6 yıldır emek verdimiz bir mekanın beğenilmiş olması haliyle bizi mutlu ediyor.

Yurt Dışı hasta birimi olacak mı ?

Evet ülkemiz  son yıllarda saç ekimi,lastik cerrahi ve diğer bir çok konuda  yurt dışlında hasta çekiyor. Biz de Zeytinburnu yerleşkemizde kısa bir süre önce İstanbul kalkınma ajanı ile bir işbirliği yaparak  bu konuda güzel çalışmalar yaptık. Zeytinburnu hastanemizde olduğu gibi Gaziosmanpaşa da ki hastanemizde de bu birim faal olarak çalışacaktır.

Hangi birimlerde hastalara hizmet  vereceksiniz ?

Yaklaşık olarak 26 ayrı birimde hastalarımıza hizmet vereceğiz. 30 bin m2 lik kapalı alana sahip olan hastanemizde hizmet alacak olan hastalar aklınıza gelen bir çok konuda  en güzel hizmeti alacaklardır.

SGK ve diğer sağlık kuruluşları ile  anlaşmanız v ar mı ?       

Evet Devletimizin hastalarımıza sağaldığı bütün haklar ve imkanlar hastanemizde mevcuttur. Bizim önceliğimiz yıllardır olduğu  gibi yine hiç bir  şey sağlık ve insan kadar önemli değildir olacak.Önceliğimiz para değil hastalarımızın sağlığıdır.

Son olarak neler söyleyeceksiniz  ?

Bütün hatalarımıza acil şifalar dişlerken sağlığın çok  önemli bir konu olduğu bunun ancak tecrübeli ellere ve kurumlara emanet edilebileceğini belirtmek isterim. Hastanelerimiz  İstanbul’un 39 ilçesine,ülkemizin 81 vilayetine ve dünyanın bir çok değişik ülkesinde bulunan hastalara en iyi hizmeti verebilmek için organize olmuştur.Hastalarımız güvenle kendilerini uzman hekimlerimize emanet edebilirler.

Tekrar İstanbul Times Gazetesine,Zeytinburnu Times Gazetesine, www.istanbultimes.com.tr, www.zeytinburnutimes.com,www.istanbultimes.tv,www.istanbulunsesi.tv olarak sesimizi halkımıza ulaştırdığınız için kendim ve kurumum adına sizlere teşekkür ederim.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

  

Editör: TE Bilisim