Op.Dr.Tamer Sözen sunum performansı ile herkesi gülme krizine soktu

2016 yılında yaşanan acı olaylarda şehit olan asker, Polis ve vatandaşların hayatını kaybetmesi Avrasya Hastaneler Yönetimini ve çalışanlarını da hüzünlendirmişti. Bu sene yapılan tören de şehitlerin manevi, ruhuna saygı dan dolayı sadelik vardır ve  Müzik –eğlence kısmı yoktu.  Bu seneki önceki yıla veda yeni yıla merhaba partisinde sunum yapan Op.Dr.Tamer Sözen esprileri ile  hüzünlü havaya dağıtmaya çalıştı.


İstanbul Times Haber Merkezi 


Op.Dr.Sözen’in baş hemşire Gülay Aziret  işe dönecek mi ? Ümran Karahan Bal başhemşire olacak mı ? Op.Dr Hüseyin Urlu Avrasya  Zeytinburnu’na nasıl bakıyor ?  yeni Hastanemizin ismi Küçükköy Avrasya mı yoksa Gaziosmanpaşa mı ? hepsinin cevabını az sonra hastanemizin yönetim kurulu başkanı Op.Dr Hüseyin Urlu açıklayacak diyerek sahneye davet etti.

Opr.Dr.Hüseyin Urlu alkışlar eşliğinde sahneye geldi 

Op.Dr.Hüseyin Urlu Sahneye gelir gelmez ilk olarak 2016 yılında ülke savunması yaparken şehit olan asker, polis ve sivil  şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Gazilere de şifa dileyen Urlu şehit ve gazi yakınlarında sabırlar diledikten sonra  Op.Dr.Tamer Sözen’ in sorduğu sorulara cevap verdi.

Gülay Aziret  hemşire’nin çocuğu küçük şu an onunla alakadar oluyor inşallah en yakın zamanda işinin başına döner. Ümran hanım da  sevdiğimiz saydığımız bir çalışma arkadaşımız  ona da 2017 de başarılar dilerim. Avrasya  Zeytinburnu ve Küçükköy Gaziosmanpaşa arasında ayrım yapma lüksüm yok ikisi de göz nurum dedi.

Bilgisayar ile 2 Tam,1 yarım 4 de çeyrek altın çekilişi yapıldı

Hastane çalışanlarının isimlerinin yazılı olduğu liste içinde yapılan çekilişte 7 kişiye altın çıktı. Çekilişte altın kazananlar çıkanlar arkadaşlarının yoğun alkışları içinde sahneye çıkıp altınlarını aldılar.

Yılbaşı mesajları ve kamera arakaları herkesi gülmekten  kırdı geçirdi

Hastanenin bilgi işlem çalışanı Ümit Hınıslı, Güner Mollaoğlu ve Halkla ilişkiler ve basın danışmanı Gülay Tunçel’in emeklerini ortaya koyarak hazırladıkları   video çekimleri soluksuz izlendi. Hastane muhasebe çalışanı Sultan Kalyoncu’nun kamera arkası görüntüleri bir sanatçının çekimlerinden farksızdı.

Bizde  İstanbul Times Yayın Grubu olarak Avrasya Hastaneler  Grubu çalışanları başta olmak üzere bütün okurlarımızın yeni yılını kutlarız.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim