Konuklar 4 saat boyunca Hastanede sohbet ederek sağlık sektörünü konuştular

Pazar Günü saat 10.30 ‘da  Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa yerleşkesinde kahvaltı ile başlayan programa Ev sahibi ilçe kaymakamı Yaşar Karadeniz” bu kadar güzel ve donanımlı bir sağlık kuruluşunun ilçece değer katmasından dolayı mutluyum. Emeği geçen herkesi kutlarım” dedi. Avcılar kaymakamı Hulusi Doğan ise “Urlu ailesinin sağlık sektörünü yaptığı katkıyı Bakırköy,Zeytinburnu ve Bayrampaşa ilçelerinde verdikleri sağlık hizmeti ile biliyorum. Gazisomanpaşa  ilçesinde çok yakın bir sürede açılacak olan hastanede daha da güzel hizmetler sunacaklarından emininim. Bu muhteşem hastanenin ülkemiz ve dünya hastalarına güzel hizmetler vermesini dilerim” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber -Merve Safa 

Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal ise “Sağlık alanında tecrübeli bir hekim olan Opr.Dr.Hüseyin Urlu’ nun ve ekibinin gayetleri ile ortaya çıkan böyle  güzel bir mekanı gezmiş olmaktan dolayı çok mutluyum.Hele hele bu başarının araksında olan Urlu ailesi ile hemşehri olmam da benim için ayrı bir mutluluk vesilesi oldu. Kim    ülkemizin gelişim ve kalkınması için bir çivi çakarsa onun başımız üstünde yeri var. Değerli Meslektaşım Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz  ilçesinde böyle güzel bir mekanın açılması olmasından dolayı çok şanslı. Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesinin ülkemizi hayırlı ve uğurlu  olmasını dilerim” dedi.

Hataylı İş Adamları ve Bürokratları Derneği  başkanı İbrahim Güder ve Yönetimi ‘de hemşehrileri olan Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve ailesinin Türk sağlık sektörüne kazandırdıkları  4.kurum olan Gazisomanpaşa Küçükköy Avrasya Hastanesinin bütün dünya hastalarına şifa sunmasını  dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yalova Üniversitesi Dekanı Prof.Dr.Niyazi Eruslu’da bir çok sağlık kurumu gezdiğini ancak Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanesinin mimarı yapısını ve hastalara kolaylık sunacak şekilde dizayn edilmiş olduğunu görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek bu mekanın hastalara hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

İstanbul  Üniversitesi Dekanı  Prof.Dr.Bahattin Çolakğlu’da hastanenin fiziki ve mimari yapısını çok beğendim.Tıbbi aletlerinde son teknolojik ürünler olduğunu ifade ederek kurumun hayırlı hizmetler yapmasını diledi.                         

Yazılı ve görsel medyadan yakından tanıdığımız Prof.Dr.Sefa Saygılı ve kızı da Avrasya Hastanesini ziyaret etti.

Çok sayıda bürokrat,akademisyen,ve iş adamı Avrasya Gaziosmanpaşa hastanesinde yapılan kahvaltılı istişare toplantısından sonra hastaneyi gezerek  Opr.Dr.Hüseyin Urlu’dan bilgi aldılar.

Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu ise kendilerini yalnız bırakmayan kaymakamlara,akademisyenlere ve iş adamlarına teşekkür ederek herkesin tavsiye ve desteklerini titizlikle değerlendirdiklerini ifade etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim