Gücünü doğadan alarak geliştirdiği ürünleriyle sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlayan Fenjilyan, sağlıklı bir ciltle yaş almak için birçok alternatif sunuyor. Doğal hammadde, kök hücre ve aktif maddelerin bileşenlerini kullanarak ürettiği ürünleriyle her yaştan kadın ve erkeğin kullanımına uygun ürünler geliştiren Fenjilyan, cildi güçlendiren, onaran, bakım yapan ve gençleştiren doğal maddeler ve aktifleri ürünlerinde topluyor.

Fenjilyan’dan botoks etkili krem…

Fenjilyan, göz çevresi bölgesini aydınlatmaya, pürüzsüzleştirmeye ve detoksifiye etmeye yardımcı olan Botoks Etkili Göz Çevresi Bakım Kremi ile modern erkeklerin gönlünde taht kuruyor.  İçerdiği botoks etkili aktif sayesinde sürüldüğü ilk 3 dakika içinde etkisini göstererek göz çevresindeki mimik çizgi ve kırışıklıkların giderilmesine eşlik eden krem; kullanıcısına pürüzsüz, sıkı ve kırışıksız bir göz çevresi armağan ediyor. Düzenli kullanıldığı takdirde ikinci aydan itibaren kalıcı etki gösteren krem, bileşenindeki Alpha Lipoic Acid sayesinde ürünün cilde daha etkin nüfuz etmesine yardımcı oluyor.

Ayrıca, sıkılık ve elastikiyetini sağlamak için cildi yeniden yapılanmasına olanak sağlayan Fenjilyan Botoks Etkili Göz Çevresi Bakım Kremi, cildin yaş ile yavaşlayan fonksiyonlarını tedavi ediyor. 

Editöre Not:

Kullanım önerileri;

Ø  Temiz cildinizin göz çevresine dıştan içe doğru dairesel hareketlerle, nazikçe masaj yaparak kremi uygulayınız. Göz etrafında kan dolaşımını hızlandırıp emilimi artırmak için göz etrafınıza nazikçe parmak ucu vuruşları yapınız.

Ø  Tüm ciltler için uygundur. Düzenli kullanım ile göz çevresindeki kırışıklıkların, gözaltı torbalarının ve koyu halkaların giderilmesine yardımcı olur.

Ø  Düzenli olarak kullanıldığında göz çevresinin daha pürüzsüz, canlı ve parlak görünmesini destekler.

 

Fenjilyan Hakkında: Kaz Dağları’ndaki bazı bitki özlerinin ciltte bıraktığı etkinin büyüsüyle ortaya çıkan Fenjilyan, sağlıklı bir ciltle yaş almak için birçok alternatif sunuyor. Hem Türkiye’nin dört bir yanından hem de dünyanın çeşitli yerlerinden doğal hammadde, kök hücre ve aktif madde bileşenleri kullanılarak ortaya çıkan Fenjilyan ürünleri, her yaştan kadın ve erkek kullanıcılar için tasarlanıyor. Herkesin cilt tipinin farklı olduğu bilinciyle farklı ürünler geliştiren Fenjilyan mühendisleri,  geliştirdikleri ürünlerinin hiçbirinde ciltte tahribata yol açabilecek paraben, lanolin, kurutucu alkol, suni renklendirici ve mineral yağ vb. gibi zararlı maddelere yer vermiyor. Aksine cildi güçlendiren, onaran bakım yapan ve gençleştiren doğal maddeler ve aktifler kullanıyor. Fenjilyan ürünlerinin hepsinin Sağlık Bakanlığı Bildirimleri yapılıp üretim aşamasında mikrobiyoloji, antialerji testleri yapılıyor.

Editör: TE Bilisim