İlk Önce başarılı bir tedavi uygulayan Dr.Züleyha Kadehçi ile konuştum ben sordum Kadehçi cevap verdi                                           

Hocam Avrasya Hospital Onkolojide nerede yer alıyor ?

Özel Avrasya Hospital 1999 dan beri bir çok branşta tek çatı altında hizmet veren çok saygın bir kurumdur. Ben de 11 yıldır düzenli olarak burada hekimlik yapıyorum. Bizim bütün çalışanlar olarak aramızda ciddi bir uyum söz konusudur.

İstanbul Times Söyleşi / Hüseyin Çetiner 

Hastalarımızın da tek çatı altında bir çok branşta hizmet almaları güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Özel Hastaneler içinde onkoloji konusunda ruhsat alan ilk birkaç hastaneden birisiyiz. Hastanemizin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun da uzun senler içinde elde ettiği uzmanlığı ve tecrübesi ile biz hekimlerin işini çok kolaylaştırıyor. Burada mesleğimizi huzur içinde yapmamızı sağlayan hastane yönetimine teşekkür etmek isterim.

Trilogy Cihazı baya özelliklere sahip galiba biraz bilgi verimisiniz ?

Evet bu cihaz bizim işimizde başarıyı elde etmemize  ciddi katkılar sunuyor. Aynı anda üç işlemi birden yapma özelliğine sahip. Diğer bir özelliği de sadece sorunlu bölgede ışın tedavisi yaparak diğer bir çok konuda hastada yan etkiler bırakacak zararlardan kaçınabiliyoruz. Bu Cihaz bir çok yerde yok. Bizim idarecilerimiz hastalarımızın sağlığı için masraftan kaçınmıyorlar. Sağlan alanında çıkan bir çok alet ve edavata hemen sahip olmamız kurumuzun yönetim kurulu başkanı sayın Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun da bir hekim olmasının etkisi çok büyük.

Biraz sonra hikayesini kendisinden dinleyeceğimiz onkoloji hastası Bahar Hıracı ile alakalı neler söylemek istersiniz ?

Bahar Hanım 38 yaşında bir hastamız. Mayıs 2015 de bize geldi. Bir yakını da onkoloji konusunda bizden hizmet almış ve o da kanseri yenmiş birisi. Bahar hanım sorununu öğrenince bu yakını bizi tavsiye ediyor ve o da bize geliyor. Bu hastalığın en önemli yanı  moral ve iyi olacağına inanmasıdır. Bahar  hanım ile güzel bir iletişimimiz oldu ve başarıyı yakalayarak hastalığı yendik. İkimizde çok mutlu olduk.

İşte gerçek ve % 100 Organik bir hasta hikayesi, kahramanı ise Bahar Hıracı‘ya İlk sorum neden Beykoz’dan Zeytinburnu Avrasya Hospital’e geldiniz oldu ?

Onkoloji hastaları Hastalığını  öğrenince zaten dünya başlarına yıkılıyor. Ben de böyle psikolojik bir anda iken bir  yakınımız da Avrasya Onkoloji servisinde hizmet almış ve hastalığı yenmişti.  O Bana hastanenin doktorlarını,medikal araç gereçleri ve güler yüzlü personeli  anlatınca Beykoz’dan çıkıp Zeytinburnu’na geldim. İyi ki de geldim.Burada iyilik meleğim olarak tarif ettiğim Dr.Züleyha Kadehçi ile tanıştım. Bana insani ve samimi yaklaşımları beni o kadar memnun ve mutlu etti ki işte aradığım hastane,işte aradığım,doktor,işte aradığım  güler yüzlü personel diyerek burada tedavi olmam gerektiğine karar verdim ve 6 aylık bir tedavi ile yakalandığım kanser illetinden kurtuldum.

Peki Onkoloji hastası olmak kolay değil sizin gibi bu hastalığa yakalanan kişilere neler tavsiye edersiniz ?

Öncelikle hizmet alacakları hastanenin seçimi çok önemli. Hekimin başarısı ve tecrübesi, Hastanenin sahip olduğu medikal araç ve gereçlerin yeterliliği,personelin güler yüzlü olup olmaması çok önemli faktörler. Dr.Züleyha Kadehçi tedavi sürecimde bana bir hasta gibi değil bir yakını gibi ilgilendi. İkimizde birbirimize inandık ve başardık. Burada tedavi alıp başarılı olduğumuz için demiyorum.

Avrasya Hospital Onkoloji tedavide bana göre kendisini kanıtlamış bir kurum. Bu konuda problemi olan hastaların burada hizmet alıp almamaları elbette ki kendi tercihleri olacaktır. Ama en azında gelip görmeleri ve bilgi almaları kendi yararlarına olacağını düşünüyorum.

Bahar hanım son olarak neler söyleyeceksiniz ?                 

Ben Avrasya Hospital ile Mayıs 2015 yılında hastalığım sayesinde tanıştım. Altı ay içinde aldığım tedavi sonucu hastalığımı yendim. Bana nerede doğdun diyenlere Avrasya Hospital diyecek gibi oluyorum.Çünkü gerçekten tedavimin başarılı olmasında hastanenin ve hekimin  başarısını hiçbir zaman inkar edemem. Doktorum Züleyha Kadehçi hocam’a,Hastane başhekimi Türkan Uslu’ya, Hastanenin yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu başta olmak üzere özellikle onkoloji servisi çalışanlarına teşekkür ederim.

NOT:Kaynak göstermek kaydı ile söyleşimizi diğer yayın kurumları da yayınlayabilirler.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
                                                                                                                                                                                  

 

                                   

 

 

 

Editör: TE Bilisim