Her hafta uzman doktorlar tarafından halka açık yapılan sunumlarda bu hafta Medikal Onkoloji Uzmanı Doç.Dr.Fatma Şen "Kadınlarda Kanser Taramaları" konulu anlatımıyla önemli bilgiler sundu.

Bu haftaki seminerin katılımcıları CHP Zeytinburnu Kadın Kolları ve Marmara Mardinliler Derneği Sağlık Komisyonu başkanı ve üyeleri oldu.

Sunumda sorulan sorulara doktor tarafından yanıt verildi.'4 Şubat Dünya Kanser Günü'ne özel hazırlanan seminer de,erken teşhisin önemini vurgulandı.

Doç.Dr.Şen “Sağlığınızı en az sizler kadar önemsiyoruz. Onkoloji hastalarımız için gerek Radyasyon Onkolojisi gerek Medikal Onkoloji alanlarımızda uzman ve başarılı doktorlarımız ile başarılı ekip çalışanlarıyla şifa dağıtmaya umut olmaya devam ediyoruz.

Başarılı anlatımından dolayı Medikal Onkoloji Uzmanı Doç.Dr.Fatma Şen'e Başhekim Uzm.Dr.Türkan Uslu tarafından ,Marmara Mardinliler Derneği Sağlık Komisyonu başkanı Zuhal Çalbay'a ve CHP Kadın Kolları Başkanı Deniz Şimşek'e Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Nermin Urlu tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim