Beşiktaş Saldırısında Şehit olan Komiser Avrasya Hastanesi Ambulansı ile alındı

Beşiktaş Vodafone arena stadı yanında yapılan bombalı saldırıda 38’i polis olmak üzere 44 vatandaşımızın şehit olduğu olayda hayatını kaybeden komiser Avrasya Hastanesi Ambulansı ile alındı.


İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Avrasya sağlık grubu ambulansları her yerde

Önce ülkem sonra biz anlayışı ile hareket eden Avrasya Sağlık Grubu kurucuları, idarecileri ve çalışanları İstanbul içinde n erede bir olay olursa hiçbir kimseden talep beklemeden görev bilinci ile sağlık çalışanlarını ve ambulanslarını hemen olay yerine sevk ederek üzerine düşenden fazlasını yaparak yaralılara gereken yardımı sunmanın hazzını yaşamaya çalışıyor.

İşte 31 Aralık 2016’yı 1 Ocak 2017 gecesine bağlayan gün ünlü gece kulübü Reina’da yaşanan katliamda hayatını kaybeden 38 kişi ve yaralanan yüzlerce kişiye müdahale etmek adına Avrasya sağlık grubuna uzak olmasına rağmen hastane idarecileri bize de ihtiyaç olabilir düşüncesi ile hemen ambulans ve sağlık çalışanlarını olay yerine sevk ederek üzerine düşeni buradada yapmıştır.

Zeytinburnu’nda çöken 56 dairelik binada ilk müdahale Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Yerleşkesinden geldi

Çöken binaya en yakın hastane olmasından dolayı yaralananların  büyük çoğunluğu Zeytinburnu Avrasya Hastanesine kaldırıldı. Bütün hastane çalışanları yıkılan bina ile hastane arasında mekik dokuyarak zamanında müdahale etmek adına adeta zamanla yarıştılar. 8 Yaralıya Avrasya Zeytinburnu Hastanesinde müdahale edildi.

Op.Dr.Hüseyin Urlu şunları söyledi “Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, İstanbul Times Gazeetsinden Hüseyin Çetiner'e yaptığı açıklamalarda Beşiktaş saldırısında şehit olan komiserin Avrasya Hastanesi ambulansı ile alındığını, Zeytinburnu’nda çöken 56 dairelik binada yine ilk müdahalenin Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesinden geldiğini belirterek önce ülkemiz, sonra biz anlayışı ve görev bilinci ile herhangi bir karşılık beklemeden hareket ettiklerini söyledi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim