Zeytinburnu idarecileri yemekli toplantıda bir araya geldi

Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, İlçe emniyet müdürü Cenk Özmen, Askerlik şube başkanı Albay Halil Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt başta olmak üzere ilçede görev yapan kamu kurumlarının müdürlerinden bir çoğunun katıldığı yemek oldukça neşeli bir ortam da geçti.

Açılış Konuşmasını Nevzat Uluocak yatı

Zeytinburnu Hizmetlerini Destekleme Dernek başkanı Nevzat Uluocak yeni atanan her kaymakam için yıllardır ilçenin ilk özel hastanesi konumunda olan Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesinde ilçe protokolünü bir araya getiriyor.

Bu geleneği değiştirmeyen Nevzat Uluocak kısa bir süre önce Zeytinburnu’a atanan yeni kaymakam Mehmet Makas onuruna verilen yemeğin organizesini yaptı. Uluocak yaptığı konuşma da öncelikle davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti.

Akabinde yemeğe katılan kişilerin kendilerini tanıtması için söz hakkı tanıdı. Tanışmadan sonra ise Uluocak katılımcılar hakkında güzel duygu ve düşünceleri ile herkesi onure etti.

Hastane Yönetim Kurulu başkanı Op.Dr. Hüseyin Urlu ilçe protokolüne teşekkür etti

Op. Dr. Hüseyin Urlu yaptığı konuşma da şunları söyledi ”Öncelikle bir kez daha yeni kaymakamımız sayın Mehmet Makas’a bir kez daha görev yerinin hayırlı olmasını dilerim. Kurum olarak ilk günden beri ilçemizin Çevre, Tarih, Kültür, sanat ve eğitimine elimizden gelen katkılarını sunuyoruz. Bugün burada Zeytinburnu Hizmetlerini Destekle Dernek Başkanı Sayın Nevzat Uluocak’ın organizesi ile hastanemizin ev sahipliği yaptığı ve kaymakamımızın başkanlık ettiği ilçe protokolü ile yaptığımız yemekli toplantımıza hepiniz hoşgeldiniz.

Bugün burada engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak için yaptığımız tekerlekli sandalye bağışından dolayı bir çok sosyal çalışmada yer alan duayen basın mensubu Mehmet Alpay ve arkadaşlarının takdim ettiği plaket için teşekkür ederim” dedi.

Engellilere destek verdikleri için Gazeteci Mehmet Alpay ve arkadaşlarından Op.Dr.Hüseyin Urlu nezdinde Avrasya Ailesine Plaket verildi.

Gazeteci Mehmet Alpay Karamul’un kısa bir süre önce Turizm ve Otelcilik lisesinin uygulama otelinde 3 Aralık Engelliler günü kutlaması kapsamında tekerlekli sandalye bağışı yapan Avrasya Hastaneler Gurubu Yönetim kurulu başkanı Op.Dr. Hüseyin Urlu’ya katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Kaymakam Mehmet Makas artık ceberrut devlet anlayışı yok hep beraber ilçemize katkı yapacağız dedi

Program nedeni ile bir selamlama konuşması yapan Zeytinburnu kaymakamı Mehmet Makas yönetim anlayışı ile alakalı katılımcılara bilgi verdi. Bütün kamu görevlilerinin en asli vazifesinin halkımızın huzuru ve mutluğu olduğunu söyledi. Kaymakam Mehmet Makas konuşmasının devamında ise gelişen teknolojinin gereği olarak artık ceberrut bir yönetim anlayışı yerine katılımcı ve paylaşımcı anlayışın hakim olduğunu, kedisinin de görev yaptığı her yerde eksik ve hatalarının olması halinde halka kendisini uyarmalarını her zaman talep ettiğini söyledi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim