Dostlukların pekiştiği 11 ayın sultanı ramazan ayında Avrasya Hospitalin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde ayrıca birbirinden değerli Hataylı emniyet mensupları, savcı, bürokrat ve iş adamlarının yer aldığı enerjisi bol keyifli iftar yemeğinde, mesleki kariyerinde, 40. Yılını dolduran ve insan sağlığına yatırımlarıyla dikkatleri çekerek, Gaziosmanpaşa’daki yeni bir hastane oluşumu müjdesini de veren, Avrasya Hospital  Yönetim Kurulu  Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu günün anlamına ilişkin şunları söyledi.

 " Her olduğu gibi bu yılda program akışımızın elverdiği sürecinde iftar etkinliklerinde birbirinden değerli dostlarla birada bulunuyoruz. Bugün Hatiab (Hatay İşadamları Derneği) ve yönetim kurulu üyeleriyle bir aradayız.

Bende Hataylı olarak hemşerilerimle bir arada bu güzel ortamı paylaşmaktan mutluyum. Herkese katılımlarından dolayı Eşim Nermin Hanımla birlikte  teşekkür ederiz. Tabi bizim işimiz sağlık işi.. Hiç kimsenin hasta olup hastanemize gelmesini istemem ama hayatta her şey insan için. Bizim kapımız hastalarımıza şifa dağıtmak için 24 saat açık. Sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz. İyi ki varsınız dedi.

Samimi geçen iftar yemeğinin ardından davetlileri kapıda yolcu eden Avrasya Hospital Ailesi  bir dahaki iftar yemeğinde buluşmak üzere misafirlerini yolcu ederken bugünün anısına Avrasya Hospitalin Havlu ve kalemleri armağan edildi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim