Aile hekimleri ile sağlıkta son gelişmeler masaya yatırıldı 

Zeytinburnu Aile Sağlık Merkezlerinde görev yapan bir çok Doktor’un Profesör ve alanından uzman doktordan sağlık alanında meydana gelen son gelimleler hakkında bilgi alıp hastalarına uygulayacak olmaları açısından  Avrasya Hospital’in yaptığı bu bilgilendirici toplantıda herkes memnun ayrıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber 


Opr.Dr.Hüseyin Urlu 1999 da hastane binası için harcadığımız 3.5 milyon TL ye bugün Kanser çalışması için cihaz alıyoruz açıklaması sağlık alanındaki gelişmelerin nereye vardığını gösterdi   

Avrasya Hospital’in Yemekhanesinde Hatay Sofrasının seçkin yemeklerinin ikram edildiği  istişare toplantısında tıp alanında çalışmalar yapan  hekimlerin fikir alışverişi öncesi bir konuşmaya yapan tecrübeli hekim Opr.Dr.Hüseyin Urlu 1973 de mesleğe başladığı günden  yana sağlık alanında yaşanan gelişmeleri anlattı. Urlu’nun özellikle 1999 da Avrasya Hospital’in  ilk  kısmı olan 8.000 M2 lik alanın yapımı için harcadıkları para kadar kısa bir süre önce onkoloji alanında kullanacakları “Triogy” cihazına ödeme yaptıklarını ifade etmesi Avrasya Hospital fiziki ortamın güzelleşmesi kadar tıbbi aletlere de yatırım yapıyor dedirtti.

Opr.Urlu Anjiyo ve Kalp cerrahisinde hastalarda fark almadıklarını ifade ederek yüksek düzeyde hizmet verdiklerini ifade ederek Hastaneleri hakkında aile hekimlerine bilgi verdi. Kuruldukları günden bu yana 22 b in çocuğun Avrasya Hospital’de dünyaya gözünü açtığını ifade etti.

Bir kurumda toplam kalite yönetiminin olması için hasta bakıcıdan tutun başhekime kadar herkes üzerine düşeni samimi bir şekilde yapmaz ise orada başarı olmaz dedi.

Opr.Dr.Hüseyin Urlu istedikleri zaman kurum ve şahıs olarak aile hekimlerinin hizmetinde olduğunu ifade ederek davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti.

Tanıtım faslı çok renkli geçti

Prof.Dr.Mehmet Meriç kısaca mesleki alanında yaptığı başarılı çalışmaları anlattıktan sonra Kalp cerrahisi alanında 10 binden fazla olaya müdahale ettiklerini ifade ederek Avrasya olarak bu konuda çok iyi bir yerde olduklarını ifade etti.

Prof.Dr.Esat Akıncı’da kendisi de doktor olması nedeni ile hekim psikolojisinden çok iyi anlayan hastanemizin kurucusu Sayın Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve yönetimi gerek araç gereç gerekse de fiziki ortam olarak bizlere her türlü kolaylığı sağlıyorlar.

Biz de ekibimizle Avrasya Hospital bünyesinde güzel işlere imza atıyoruz. Aile hekimi arkadaşlarımız ne zaman yardımımıza ihtiyaç duyarlarsa kendilerine bir telefon kadar yakınız dedi.

Avrasya Hospital’de görev yapan diğer doktorlar da kurumları hakkında güzel izlenimleri ile meslektaşlarına yanınızdayız mesajı  verdi.

Avrasya Hospital Genel Koordinatörü Eğitimci İbrahim Urlu  ise şunları söyledi

İbrahim Urlu kendisini tanıtırken,Milli Eğitim bakanlığına bağlı bir okulda 5 sene öğretmenlik yaptıktan sonra 22 yılda Koç Topluluğunda idarecilik yaptığını 1999 da Avrasya Hopital’in hizmete girmesi ile buradaki görevinden arılayarak Avrasya Hospital’de  15 yıldır genel koordinatör olarak görev yaptığını ifade etti.

İbrahim Urlu konuşmasını,Aile hekimleri bizim  çözüm ortağımızdır. Biz hastalar ile ilk kez yüz yüze gelen Aile hekimlerimizi  çok önemsiyoruz.  Kurumumuzun tüm imkanları ile aile hekimlerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini isterim dedi.

Başbakanlık Sarı basın kartı sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in ben Avrasya Hosopital’in hastasıyım sözü herkesi gülümsetti

Tanıtım kısmında söz sırası kendisine gelen Gazeteci Yazar ve Zeytinburnu kitabının da yazarı olan Hüseyin Çetiner ise şunları söyledi ”Avrasya Hospital’in bizim ailemiz için önemi çok büyük. 2003 yılında Akut Apandis  ameliyatımı Sayın Opr.Dr.Hüseyin Urlu Yaptı. Oğlum Yusuf Sıddık’ın fıtık ameliyatını Dr.Arman Çitçi yaptı,Dr.Mehmet Ali Talay ise uzun süre Yusuf’un takibini yaptı. Küçük Kızımız Zenyep Nisan’nın doğumu ise Dr.Tamer Sözen tarafından yapıldı. Aile olarak ne tür bir sağlık sorunumuz olursa gönül rahatlığı ile Avrasya’yı tercih ediyoruz dedi.

2.5 saat süren toplantı toplu olarak hatıra fotoğrafı  çekimi ile son buldu.

Haberin video görüntüsünü çok yakın bir süre sonra www.istanbultimes.tv izleyebilirsiniz

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim