Pek çok erkek ve kadında göz altlarının çökmesi estetik bir sorun olarak görülmektedir. Bu anlamda özel olarak geliştirilmiş olan redensity 2 göz altı ışık dolgusu fiyatları değişmekle beraber, sadece bu tur problemler için üretilmiş özel bir dolgu tipidir. Göz altında torbalanma, morluk ve çöküklük gibi durumlar her iki kişiden birinde görülür. Her ne kadar genetik kaynaklı olsa da alerjik sebepli ya da sağlıksız beslenme, kotu uyku, alkol ve sigara gibi sebeplerden dolayı da olabilmektedir. Bilakis birçok insan göz altlarının iveri doğru çökük olmasından şikâyetçidir.

Aslında genetik bir eğilim sebebi ile kendini belli eden bu sorun, yaşın ilerlemesi ile iyice belirgin bir sekle bürünebilir. Bundaki en büyük faktörlerden biri de kemik dokusunda seneler içinde yaşanmış olan kayıplardır. Yüzde bulunan kemikler de elbette yaşanan bu değişimden etkilenir ve geriye doğru çekilmeye başlar. Bu sebeple de gözün altında bir çöküklük yani boşluk olur. Aslında milimetrik düzeyde bir çöküklük olsa da eski gibi ışığın yansımaması ile gözün altında gölgeler oluşur. Bu da çok daha koyu ve derin morluk imajı yaratır. İşlemin derinliğine göre göz altı ışık dolgusu fiyatları değişebilir.

İşlem Anti-Aging Etki Yaratır mı?

Işık dolgusunda anti aging etki de yer almaktadır. Formüldeki vitamin, antioksidan, protein ve aminoasitler sayesinde bölgedeki narin deriyi kuvvetlendirir. Bu sayede yaşlanma etkilerine karşılık da daha dirayetli bir hal alır. Göz altı ışık dolgusu fiyatları da buna göre şekillenir.

Işık Dolgusu Herhangi Bir Yan Etkisi Yaratır mı?

Gözaltına yapılan ışık dolgusunda ince iğneler göz altına enjekte edilmiştir. Uygulama gerçekleştirilirken yapılan dolgu çok yavaş bir şekilde verilmelidir. Hatta öncesinde anestezik maddeli krem sürülür. İşlem bitince hafif bir ödem olabilir ama birkaç günde geçer.

Thermage Fiyatları

Yüzde lift etkisi yaratan ve cerrahi müdahale gerektirmeyen thermage fiyatları değişmekle beraber, cilt kalitesini artırır. Bu sayede yaslanma sürecine meydan okur ve oldukça da şekilli bir yöntemdir. Yas geldikçe suratta elastikiyet kaybı oluşmasına karşı savaşır. Cildi daha pürüzsüz yaparak düzgün bir görünüm verir. Bu sayede yüz hatları belirginleşir ve yüz ovalinin toparlanmasına da yardımcı olur.

Thermage CPT tedavisinden kimler faydalanabilir?

Cildini daha pürüzsüz hale getirmek ve sıkılaştırmak adına herkes bu tedaviden yararlanabilir. Böylece elastikiyet kaybıyla savaşır ve bu problemlere çıkmadan önce yaslanma belirtilerini önler. Bu anlamda gelecek senelerse daha genç bir cilt sahibi olmak için oldukça etkili bir anti aging imkanı sağlar.

Ancak bu sistemin çok ileri boyuttaki sarkmaları toparlamakta yetersiz kalacağı unutulmamalı. Thermage CPT tedavisi için en uygun hastalar ciltlerinde sıkılık kaybı olan ya da sıkılık kaybı henüz oluşmamış olsa da ciltlerinin gençliğini uzun yıllar korumak isteyen hastalardır.

Nasıl çalışır?

Thermage RF teknolojisi cildin derin katmanlarına radyo frekansı enerjisi göndererek etki eder. Cildin yapıtaşları olan kolajen ve elastin liflerini uyararak, daha kaliteli ve daha fazla kolajen ve elastin üretilmesine neden olan bir süreci tetikler. Bu da cildin daha pürüzsüz, daha sık ve genç bir görünüm almasına neden olur. Yüz ovalinin toparlamasında, sarkmaların hafiflemesinde etkinliği kanıtlanmış thermage fiyatları da değişkenlik gösterir.

Sistem hangi sorunlarda etkilidir?

Thermage CPT, yüz ovalini toparlamakta, tüm yüzde lift etkisi yaratmada, cilde gençliğini veren önemli yapıtaşlarını uyararak cilt hücrelerinin yaşını geri döndürmede, dudak çevresindeki ve göz kenarındaki ince çizgilerde, göz kapağındaki ve kaşlardaki sarkmalarda etkili bir tedavidir.

Kaç seans gerekir?

Thermage tek seanslık bir tedavidir. İşlemin olumlu etkilerinin devamlılığını sağlamak için 1,5-2 senede bir tekrarlanması önem arz eder. Bu anlamda her sene thermage fiyatları değişebilir.

Tedavinin etkisi ne zaman ortaya çıkar?

İşlemden hemen sonra bile cilt daha parlak, daha taze ve sıkı görünür. Ancak tedavinin esas sonuçları cildin yeni kolajen ve elastin lifleri üretmeye başlamasıyla, yani birkaç hafta sonra ortaya çıkmaya başlar ve işlemin nihai sonucu için iki-üç ay geçmesi gerekir. Detaylı bilgi için https://www.drmustafakaratas.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim