Ali Vardar çok yönlü bir hekim

On binlerce Fotoğraf arşivi olan Dr.Ali Vardar bir çok özelliği bünyesinde barındırdığı için ilk  önce sevgi, çevre ve doğa temalı kısa bir fotoğraf turu yaptırdı. Seminer öncesi ile katılımcılara nüktedanlık yönünü de gösteren Dr.Vardar’ın sunumu bir buçuk saat sürdüğü halde kimse salondan çıkmadan takip etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Halk genelde vitamin ve minarelleri karıştırıyor

Dr.Ali Vardar konuşmasına “bugün burada yapacağım sunumu tıp dili ile değil halkın anlayacağı sade ve anlaşılır bir dil ile anlatmaya çalışacağım.  İnsanlarımız genelde vitamin ile mineralleri karıştırıyor diyen Dr.Vardar slayt eşliğinde mineraller ile alakalı detaylı bilgiler verdi. Katılımcıların soruları ile katıldığı seminer interaktif bir şekilde yapıldı.

Avrasya Hasataneleri Genel Koordinatörü İbrahim Urlu’nun doğum günü olması nedeni ile Zeytinburnu Çevre Derneği başkanı Ali Gündüz kendisine çiçek verdi.

İbrahim Urlu Dr.Ali Vardar’a teşekkür belgesi takdimi yaptı. Daha sonra da çocuk şenliğinden dolayı yaptığı katkılarından dolayı  Ali Gündüz’e de plaket takdimi yapıldı.

Seminer’e Zeytinburnu Kızılay Şube yönetim kurulu üyesi Turan Geçoğlu, Zeytinburnu Pazarcılar dernek başkanı Selahattin Sert,Telsiz Mahallesi Derneği yönetim kurulu üyesi Kadir Şengül başta olmak üzere çok dayıda davetli seminere takip etti.

Gençoğlu,Sert ve Şengül Avrasya Hastanesinin 17 yıldır Zeytinburnu’nda sunduğu kaliteli sağlık hizmetini bundan sonra daha iyisini Gaziosmanpaşa ‘da sürdüreceğinden şüphemiz yok dediler.

Toplu fotoğraf çekinden sonra program sona erdi.

Editör: TE Bilisim