CHP İstanbul Milletvekili Emecan Hastane çalışanlarına plaket takdimi yaptı

Boğaz turunda plaket takdimi yapılan hastane çalışanları dışında 10 yıl ve üstü 41 çalışan’a CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Emine Gülizar Emecan’ın katıldığı törende plaketleri takdim edildi.

İlk selamlamlama konuşmasını Hastane başhekimi Dr.Mahir Erkul yaptı. Erkul konuşmasında şunları söyledi ”Bir kaç gün önce 20 yıl üzeri hastanemizde çalışan doktor, hemşire, ve sağlık çalışanlarımızdan 25 kişiye tekne turu eşliğinde önemli protokol üyelerinin de katıldığı program ile plaket takdimi yapmıştık.

Bugün burada ise 10 yıl ve üzeri hastane çalışanlarımıza İstanbul Milletvekilimiz sayın Emine Gülizar Emecan’ın da katılımı ile plaketlerini takdim ettik.

Hastanemizin kurucularından değerli meslek büyüklerimiz sayın Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Hüseyin Urlu ve Çocuk hastalıkları uzmanı Dr.Tahsin Bardakçı hocama teşekkür ederim. Plaket alan bütün çalışma arkadaşlarımı kutlarım” şeklinde konuştu.

Daha sonra Hastane’nin kurucu ortağı Op.Dr.Hüseyin Urlu yaptığı konuşmada şunları söyledi “Öncelikle bugün güzel bir yere gelmemize vesile olan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kendisi de bir doktor eşi olan İstanbul Milletvekilimiz sayın Emine Gülizar Emecan’da bu mutlu anımıza ortak oldu.

Kendisinede huzurlarınızda teşekkür ederim. Bizim için çalışma arkadaşlarımızın emekleri çok değerli. Bugün burada verdğimiz plaketler ile çalışma arkadaşlarımıza emeğiniz bizim için değerlidir mesajı verdik. Sağlık sektöründe bütün çalışanların uyumu çok ama çok mühim. Çamlık ailesi olarak biz 30 senedir bunu başardık.

İlk günden beri baraber çalıştığımız çok sayıda mesai arkadaşımız var. Hepsi de bu plaketi çoktan hak etmişti. İyi ki varlar hepsine ortağımız sayın Dr.Tahsin Bardakçı ile beraber şükranlarımızı sunarız” dedi.

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Emine Gülizar Emecan ‘da bir selamlama konuşması yaptı

Öncekile bu mutlu gününüze beni davet eden Dr.Hüseyin Urlu ve Dr.Tahsin Bardakçı hocalarıma teşekkür ederim.

Ben kendim mühendisim ama eşim bir doktor. Yani sağlık camiasına uzak birisi değilim. Uzun seneler boyunca aynı yerde çalışmanın hem çalışanlar,hem hasta ve yakınları hem de kurum sahipleri için bir çok avantajı var.

İlk günden beri çalışan çok sayıda doktor,hemşire,hasta bakıcı, ve sağlık çalışanını bir arada görmek beni mutlu etti. Plaket alan bütün arkadaşkları tebrik ederim.

Ben hastanenizin bulunduğu Bakırköy ilçesinin de içinde olduğu İstanbul 3.CHP Milletvekiliyim. Sorunlarınız ile aladar olmak benim vazifem. Her zaman yanınızdayım diyerek bir çok hastane çalışanına pkaket takdimi yaptı.”

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim